Cuketový guláš s krůtím masem

Jana Remkova Kuchařka:

Doba přípravy: 15 min+ uležení masa PT0H15M 1-2 porce Drůbeží maso 11 názorů

514
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Suroviny

200 g krůtího masa nebo kuřecího masa
1 středně velkou cuketu
1 rajče
1 bílá paprika může být i zeleninové lečo
1 středněvelká cibule
3-4 stroužky česneku
majoránka
sůl
pepř
sušené hříbky nebo čerstvé hříbky podle chuti mohou být i naložené
Na marinádu:
1/2 lžičky gulášového koření
2 lžíce rostlinného oleje
2 špetky mletého pepře
troška soli
podle chuti
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostičky a vložíme na noc do marinády.

  2. Cibuli osmažíme na oleji, přidáme marinované maso, cuketu nakrájenou na kostičky, pokrájenou papriku a rajče, hříbky a česnek.

  3. Dusíme asi 15 minut, nakonec přisypeme asi lžičku majoránky a provaříme, popřípadě dosolíme, dopepříme podle chuti.

    Pokud máme sušené hříbky, samozřejmě je předem namočíme, popřípadě předvaříme.

Poznámka

Zdroj-Antonia Mačingová...Schůdková metoda hubnutí..

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Cuketový guláš s krůtím masem

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo