Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Petržel - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Ocásková polévka

Ocásková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Z kořenové zeleniny, hovězí oháňky a vepřových ocásků můžeme v pomalém hrnci připravit výbornou, vydatnou polévku. Můžeme ji podávat jen tak, nebo s chlebovými…

Chlebajez

365 min

Rybí vývar čirý

Rybí vývar čirý

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

K Vánocům neodmyslitelně patří také rybí polévka. V tomto receptu představujeme vývar z rybích odřezků, zeleniny a koření. Čirý vývar poté doladíme na másle osmahnutou…

Rybí vývar čirý

Rybí vývar čirý

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

K Vánocům neodmyslitelně patří také rybí polévka. V tomto receptu představujeme vývar z rybích odřezků, zeleniny a koření. Čirý vývar poté doladíme na másle osmahnutou…

Pohanka z varného mixéru a remosky

Pohanka z varného mixéru a remosky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pohanka je hodnotná kuchyňská surovina. Někoho ale může odrazovat svou specifickou chutí. Pokud však při přípravě použijeme bylinky a rajčata, ochotně převezme jejich…

zuzi777a

55 min

Terchovská sváteční kapustnica

Terchovská sváteční kapustnica

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Naši slovenští sousedé si Vánoce nedovedou představit bez tradiční kapustnice. Vyzkoušejte ji připravit dle receptu z Terchové. Polévka plná zelí, ze silného masového…

mkab

90 min

Čočka po indicku

Čočka po indicku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Čočku nemusíme připravovat jen na kyselo. Skvěle chutná i v kombinaci s výrazným a voňavým indickým kořením. Díky bramborám a kořenové zelenině bude jídlo syté tak…

marki87

45 min

Čočka na kyselo bez jíšky

Čočka na kyselo bez jíšky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Čočka na kyselo je klasický a chutný způsob, jak připravit čočku. K dochucení v tomto případě použijeme vinný ocet. Abychom jídlo trochu odlehčili, vynecháme máslovou…

Lucasinka

55 min

1 68 69 70

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více