Pórková polévka s uzeným lososem
Recept ještě nebyl hodnocenLahodná smetanová pórková polévka je doplněná osmaženou houstičkou a uzeným lososem. Krásně voňavou a hezky ozdobenou polévku můžete klidně servírovat jako jeden z chodů…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Lahodná smetanová pórková polévka je doplněná osmaženou houstičkou a uzeným lososem. Krásně voňavou a hezky ozdobenou polévku můžete klidně servírovat jako jeden z chodů…
Kuřecí křidélka jsou vděčná kuchyňská surovina. Nemusíte je ale jen prohnat grilem, nebo vývarem. I když pro vývar jsou jedinečná, tak s trochou péče navíc z nich…
Poctivý domácí kuřecí vývar patří mezi základní kuchařské dovednosti každého kuchaře. Je součástí slavnostních obědů i pokrm pro nemocné, které postaví na nohy. S naším…
Slané koláče mají široké využití - vychutnáme si je teplé i zastudena, jako svačinu na cesty, nebo pohoštění pro přátele. Tento chutný koláč z bramborového těsta…
Slané koláče mají široké využití - vychutnáme si je teplé i zastudena, jako svačinu na cesty, nebo pohoštění pro přátele. Tento chutný koláč z bramborového těsta…
Šťavnaté plátky krkovičky jsou vždy sázkou na jistotu. V tomto lahodném jídlu z jednoho pekáčku je krkovička doplněna o měsíčky cibule, plátky žampionů a kolečka pórku.…
Výborný pokrm z kuřecího masa, inspirovaný asijskou kuchyní, zaujme pěkným pestrým vzhledem. Je plný zajímavých chutí, nechybí ani houby a pikantní feferonka. Skvěle…
Tento pokrm z vepřového masa jistě zaujme milovníky ostrých chutí. Směs masa a zeleniny ochucená chilli a čerstvým zázvorem vás pořádně zahřeje. Navíc je jídlo do půl…
Připravte si během chvilky výbornou svačinu nebo lehkou večeři. Základem je klasický italský chléb ciabatta, který naplníte pestrou směsí, ve které nechybí ani olivy.…
Pokud máte rádi luštěniny, připravte si tento bohatý luštěninový salát s kuskusem, vejci a balkánským sýrem. Je plný zeleniny a doplněný majonézou. Vhodný jako svačina…
Plněné žampiony mohou být rychlou večeří nebo pohoštěním pro přátele. Připravit je zvládnou i začátečníci a náplň můžete zvolit podle chuti nebo podle momentálního stavu…
Velmi jednoduchý oběd nebo večeři připravíme během chvilky. Vaječné nočky podáváme se směsí křupavé voňavé slaniny, smažené cibule, pórku a vajec. Chuť jídla vyváží…
Překvapte své hosty tímto zajímavým a lahodným jídlem. Křupavé cibulovo-bramborové placičky podávejte s medailonky z vepřové panenky obalenými ve slanině. Vše dobře…
Voňavou exotickou polévku oceníme obzvláště v chladných dnech. Výraznou chuť zázvoru a chilli papriček vyvážíme jemným kokosovým mlékem. Do polévky přidáme i nudle, díky…
V tomto jednoduchém a rychlém jídle s kuřecím masem zajímavě vyniknou křupavé pražené mandle. Díky pórku a salátu je jídlo lehké a svěží. Jako přílohu zvolíme rýži nebo…
Křupavý na povrchu, šťavnatý a plný chuti uvnitř – smažený plněný pórek je netradiční delikatesa, která potěší vaše chuťové buňky. Jemný pórek s lahodnou náplní v…
Připravte šťavnaté kuřecí stehenní maso se smetanovým pórkem. Výsledný pokrm potěší vyznavače low carb stravování a bude se hodit i pro diabetiky 2. typu. Doplňte…
Rychlou zeleninovou polévku zvládne připravit i začátečník. Orestované vločky ji zahustí a zároveň dodají zajímavou chuť. Na závěr ji navíc zjemníme smetanou a posypeme…
Velikonoční nádivka je tradiční pokrm podávaný o svátcích jara. Recepty se liší rodinu od rodiny, ale výsledkem je vždy chutné zapečené jídlo plné zelených bylinek,…
Polévka okořeněná směsí na tradiční francouzský zeleninový pokrm vás překvapí svou lahodnou chutí. Na přípravu stačí jen pár ingrediencí a během chvilky se z vaší…
Vděčný a rychlý oběd, na kterém si příjemně pochutnáte a dobře zasytí, budou těstoviny s kuřecím masem a pórkovou směsí. Tento pokrm není nijak složitý na přípravu, bez…
Pod názvem velikonoční placky z Rakús se skrývají smažené placky, plné uzeného masa, petrželky a medvědího česneku. Jsou opravdu vynikající a také nenáročné na přípravu.…
Lahodná kuřecí rolka se špenátem a goudou je dokonalý jarní pokrm, který krásně vypadá i skvěle chutná. K masu je zvolena netradiční příloha ve formě smetanového pórku.…
Drobné koláčky z listového těsta plněné směsí kuřecího masa a pórku jsou pěkným zpestřením pohoštění, které podáváme návštěvám. Náplň nejprve krátce orestujeme a…