Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z tuňáka a smetany

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

15. 2. 2012 19:09

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 442 kJ / 823 kcal
Bílkoviny11,43 g
Tuky72,58 g
Vláknina4,02 g
Cholesterol 121 mg
Sodík 538 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy28,89 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirováno polévkou z mušlí - knížka "Kuchyně USA", autorka Michela Maly

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Tonja

11. 9. 2021 09:02

Výborná polévka. Budu vařívat častěji.

Udělal jsem ze zbytku tuňáka vcelku z velké (900g) španělské konzervy. Všichni, kdo ochutnali, jen chválili a chtěli přidat.

ne.ver

18. 7. 2012 21:10

Nám tato polívka taky chutnala - díky za tip;-)

rebeka

18. 2. 2012 18:49

danielle72::-D:-D:yes::yes: to jsem ráda, že jsi vyrovnaná:-D:-D
vždyť ty tvoje jsou moc hezké:-K:yes::yes: a já nemám tak krásný talířek:-//
no, to já mu dopředu neřekla, co jí:-8:-8 ale poznal to sám a říkal: tam je nějaká ryba? je to moc chutné;-):yes:

danielle72

18. 2. 2012 16:57

rebeka: Tak nejdřív pozdravuji Tvého dědečka (ten mě potěšil, už za odvahu zkoušet nové chutě :-) ) Jsem moc ráda, že Vám chutnalo;-) A na závěr děkuji za přidání krásných fotek :yes::yes::yes:(jsou o moc hezčí, než ty moje, ale vyrovnám se s tím :-*)

rebeka

18. 2. 2012 15:38

vynikající, skvělá, neobvyklá chuť a velmi chválil i můj letitý děd;-):-8:-D:yes::yes:
přidala jsem ještě na závěr sušené koprové výhonky, pod gril do trouby jsem šoupla bagetu pokapanou oliváčem, nastrouhala goudu.. namáčeli jsme si do polévečky, chroupali, mlaskali a dobře v bříšku měli:-8 mňáám:-p:-p:yes::yes:
bodík už jsem dala, tak teď pár obrázků a veliký dík za skvělý recept:-K

rebeka

17. 2. 2012 18:06

danielle72: díky.. já bych tam dala dvě, jak se znám.. hamty, hamty...:-8:-D:-D:-D

danielle72

17. 2. 2012 17:17

rebeka: Ahoj, já dala jednu, takovou tu "normální", nejběžnější rozměr na trhu, průměr cca 8 cm, výška cca 4 cm ;-) A stačilo to.

rebeka

17. 2. 2012 16:43

danielle72:jen ještě dotaz.. jak velká plechovka tuňáka:-? nebude jedna, taková ta "normální" málo;-):-?

danielle72

16. 2. 2012 20:01

rebeka: Tak to mám radost - a těším se na odezvu :-!;-):-8

rebeka

16. 2. 2012 18:08

tak, a já ji o víkendu udělám.. dostala jsem na ni dost dobré reference:-8 od osoby, která ji uvařila.. teď jsem mrkla do špajzu.. dvě konzervy tuňáka tam bydlí.. žádná drť, celé kousky.. jdu do ní:yes::yes:;-)

Anna Kocikova

15. 2. 2012 20:38

Polévečka vypadá moc hezky:-p+2:yes:

danielle72

15. 2. 2012 20:07

jarka skrobakova: Já měla doma zrovna kousky, některé tam zůstaly vcelku. Asi je to malinko lepší, ale v podstatě je to jedno, výsledná chuť je stejná. Ještě jsou k ní výborné plátky veky pokapané olivovým olejem, posypané sýrem a zapečené pod grilem :-p
To pak můžeš ohromit i nečekanou návštěvu. A když zbydou bramory od oběda, je to pětiminutovka :yes:

jarka skrobakova

15. 2. 2012 20:02

chutnalo nám , přišli jsme hladoví a já ještě hledala jeden recept, ale ten Tvůj se mi zdál rychlejší je to mn´amka, ale příště tam dám tunáka co jsou kusy vcelku. Tento byl bohužel šrot, ale nevadí to. Měla jsem tunáka ve vl. štávě.Překvapila nás všechny, že je tak jemná. pá:-K:-)):-))

danielle72

15. 2. 2012 19:54

jarka skrobakova: To snad není možné, jsem nadšená - vždyť jsem ji sem teprve před 50 minutami vložila, ona už je i odzkoušená! :-O Jsem moc ráda, že ses nebála neobvyklých ingrediencí a ještě radši jsem, že Ti chutnalo, Jaruško :-). Díky.

jarka skrobakova

15. 2. 2012 19:43

Ted jsem dovařila polévku a je opravdu moc dobrá, rybí chut tunáku je velmi jemná. Posílám bod:yes::-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí polévka z tunaka tuňáková polévka tuňák na smetaně rybí polévka z konzervy recepty z tuňáka vcelku tuňák z konzervy recepty tunakova polevka z konzervy tuňáková polévka recept recept tuňák rybi polevka s tuňáka polévka tuńáková recepty tunak se smetanou polévka z tuňákové konzervy tunakova polivka polivka z tunaka rybí polévka recept z tuňáka polévka z konzervy tuňák tuňák smetana recept tuňák přidání smetany do polévky

Suroviny: tuňák v konzervě, brambory, slanina anglická, cibule, smetana ke šlehání, vývar kuřecí, sůl, pepř bílý, pórek, olej olivový

TopRecepty.cz

Polévka z tuňáka a smetany

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DPY5