Pečené plněné papriky
Recept ještě nebyl hodnocenHovězí mleté maso smícháme s vejcem a přidáme nadrobno pokrájenou cibulí. Osolíme, opepříme a naplníme omyté a očištěné papriky, zbavené jádřinců.V pekáčku na lžíci…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 217 kJ / 52 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 7,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Hovězí mleté maso smícháme s vejcem a přidáme nadrobno pokrájenou cibulí. Osolíme, opepříme a naplníme omyté a očištěné papriky, zbavené jádřinců.V pekáčku na lžíci…
Cuketa díky své jemné chuti nabízí širokou škálu možností, jak ji v kuchyni využít. Pikantní zeleninová směs s bylinkami a česnekem je skvělá na topinkách i čerstvém…
K přípravě dokonalého guláše potřebujete jen správný kus masa a hodně cibule. Ta se dlouhým dušením téměř rozpadne a guláš přirozeně zahustí bez potřeby mouky. Chuť…
Zvěřina je jedno z nejhodnotnějších mas, které se nám může dostat na stůl. Při vhodné úpravě bude chutnat i těm, kteří se "divočiny" obávají. Maso daňka je výborné a v…
Kuřecí maso je stálicí snad v každé kuchyni. A když je k tomu ještě jednoduchý a rychlý recept, máte o oběd či večeři vystaráno. Tradičnost kuřecí směsi zde oživí…
Potřebujete připravit vydatnou večeři? Mějte tedy ve spíži několik konzerv luštěnin. Odpadne vám potřeba doby na jejich přípravu a jídlo budete mít doslova za pár minut…
Jednoduché rychlé jídlo, které vás nebude v kuchyni stát žádné velké úsilí. Určitě využijete náš recept na rychlý oběd, nebo večeři. V době, kdy čas neúprosně tlačí a…
Zvěřina má vynikající výživné a lehce stravitelné maso s minimálním množstvím tuku. Maso zvířat ulovených ve volné přírodě má svou specifickou chuť a vůni a mnoho lidí…
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem jsou vydatným a chutným pokrmem. Toto jednoduché a syté jídlo kombinuje jemně vařené fazole, pikantní klobásu a dokonale upravená…
V kastrole rozškvaříme špek, přidáme nakrájenou cibuli a sádlo a opečeme do hněda. Přidáme na kostky nakrájené maso, sůl, pepř a orestujeme. Přidáme papriku, gulášové…
Porce králíka osolíme, opepříme a necháme chvíli uležet. Mezitím smícháme olej, protlak, hořčice a vodu. Cibuli a česnek nakrájíme na kousky a přidáme k marinádě.Králíka…
Díl vepřové plece opláchneme a nakrájíme přes vlákno plátky o příslušné hmotnosti. Plátky rozklepeme doširoka a do středu položíme propláchnuté, okapané a překrájené…
Plněné papriky v rajčatové omáčce jsou sázka na jistotu. Takto je dokážeme připravit i bez hory špinavého nádobí v jediném pekáči. Šťavnaté maso v paprice vstřebá během…
Z masa odstraníme všechen tuk, naklepeme a osolíme. Hlubší pánev (používám nerezovou se sendvičovým dnem), dáme na plotnu a až je zahřátá, položíme maso (vaříme úplně…
Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená kuřecí prsa, osolíme a opepříme. Přidáme nakrájenou papriku, mletou papriku, utřený česnek, protlak, hladkou mouku…
Pokrmy z mletého masa nejsou tak náročné na čas a přípravu a použitím zavařené zeleninové směsi nám odpadá i zpracování zeleniny. Takže večeře či oběd mohou být velmi…
Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli nakrájíme na jemno a česnek prolisujeme do misky. Obojí orestujeme na trošce oleje. Přidáme mleté maso, které okořeníme tymiánem,…
Pro milovníky gulášů je tu speciální recept – jehněčí guláš! Díky velkým kusům masa a chutné příloze se po dojedení své porce nebudete moci zvednout od jídelního stolu.…
Na tuku osmažíme cibule dohněda, potom vložíme maso nakrájené na kostky, přidáme papriku a protlak, restujeme dále a podle potřeby podlijeme vodou. Osolíme, opepříme,…
Vyzkoušejte tento vynikající recept, který spojuje jednoduchost přípravy s bohatou a lahodnou chutí. Šťavnaté kuřecí kousky se snoubí s křupavou slaninou, sladkou cibulí…
Ze spojení kvalitních surovin vzejde zákonitě skvělý pokrm. Stejné je to i u tohoto receptu. Pomalu dušená šťavnatá krkovička, voňavé houby a česnek, podávané s různě…
Na drobně pokrájenou cibuli osmaženou dosklovata na trošce tuku nasypeme pokrájenou slaninu nebo klobásu (klidně pikantní maďarskou) a dosmažíme lehce dozlatova.…
Nejdřív si uvaříme kuřecí směs na polévku, já tentokrát použila kuřecí stehenní řízek.Když je maso pořádně uvařené nakrájíme ho na malinké kousíčky. Vývar můžem použít…
V kastrolu rozškvaříme nadrobno nakrájenou slaninu, přidáme cibuli, pokud je třeba, dáme trošku oleje, osmahneme.Přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme, orestujeme,…