Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pražský guláš

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

18. 2. 2008 22:45

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie4 984 kJ / 1 191 kcal
Bílkoviny33,53 g
Tuky97,35 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 134 mg
Sodík 1,35 g
Sůl3,20 g
Sacharidy41,27 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Karla

17. 9. 2015 01:00

:-p:yes:

Bahula Bahula

2. 1. 2014 14:50

Gulášek byl výborný :yes: Dělala jsem stejně, pouze jsem místo párku dala do guláše nakrájenou domácí klobásu.

Gabina

16. 3. 2009 12:19

Maris, krásná fotečka, jako vždy :-)) Úplně láká k vyzkoušení :yes:

maris maris

13. 3. 2009 15:47

Moc dobrý gulášek dávám bodík:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pražská omáčka pražský hovězí guláš gulaše kuchařka recepty guláš z vepřové panenky vepřové po pražsku gulas z panenky hovězí po pražsku vepřová panenka guláš pražská hovězí pečeně hovězí plíčky recept na pražskou omáčku pražská vepřová pečeně guláš s vepřové panenky hovezi plicka pražská hovězí hovezi pecene po prazsku video kuchařka gulaš hovězí pečeně po pražsku pražska omáčka recept omáčka prážská

Suroviny: cibule, sádlo, kližka hovězí, mouka hladká, paprika sušená sladká, protlak, vývar masový, sůl, česnek, kmín celý, pepř mletý, majoránka, párky

TopRecepty.cz

Pražský guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x9E