Kachní prsíčka s pomerančovým rozvarem
Recept ještě nebyl hodnocenKachní prsíčka si očistíme a kuži nařežeme. Osolíme, opepříme a posypeme tymiánem. Zprudka opečeme kuží dolů. Přendáme do pekáčku a v troubě dopečeme cca 15 minut. Do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kachní prsíčka si očistíme a kuži nařežeme. Osolíme, opepříme a posypeme tymiánem. Zprudka opečeme kuží dolů. Přendáme do pekáčku a v troubě dopečeme cca 15 minut. Do…
Fazolky uvaříme na páře na skus.Kachní prso nakrájíme na tenké plátky. Fazolky promícháme s uvařenými kroupami, trochou oleje, osolíme, opepříme, přidáme jeden…
Kachní prsa opláchneme a osušíme. Kůži nakrojíme ostrým nožem. Osolíme a okmínujeme, pokapeme olivovým olejem a necháme odpočívat 2-3 hodiny. Pak vložíme do pekáčku,…
Cestoviny uvaríme v osolenej vode, scedíme a necháme vychladnúť.Jogurt premiešame s horčicou, korením, soľou a pridáme k cestovinám spolu s hráškom. Premiešame.Hrušky…
Kachní prsa očistíme, kůži na nich šikmo pokrájíme ostrým nožem na mřížku, osolíme, opepříme a na talířku necháme cca 30 minut odpočinout při pokojové teplotě. Na…
Kachní prso - ze strany s kůží nařízneme jen kůži na mřížku, z druhé strany očistíme, aby zbylo jen čisté maso. Z obou stran opepříme. Půlku pomeranče vymačkáme a šťávu…
Oloupané brambory předem předvaříme.Kůži na prsou nařežeme na kostičky, osolíme, opepříme a na rozpálené pánvičce zprudka pečeme kůží dolů, cca 10 min, potom otočíme a…
Klasickým způsobem připravíme kachní prsa. vykostíme, ochutíme, nasucho osmahneme kůži a dáme péct ( kachna se dá upravit dle vlastní chuti, já použil bílé víno, kmín a…
Kachní prsa omyjeme a osušíme. Kůži nařežeme na asi centimetrové kostičky - neprořízneme do masa. V misce rozmícháme sezamový olej s balzamikem a nastrouhaným zázvorem.…
Kačacie prsia som umyla, osušila kuchynským papierom. Do prs som urobila otvor na plnku. Zvnútra som otvor osolila a okorenila.Pripravila som plnku. Rohlík som nakrájala…
Ze strouhaných brambor, vejce, česneku, trochy mouky, soli a koření umícháme těsto a z něj na sádle dočervena upečeme bramboráky.Do bramboráku pak dáme lžíci teplého…
Kachní prsa kuchyňsky upravíme a osušíme. Ostrým nožem kůži nařežeme do mřížky. Kůži krájíme opatrně, abychom neprořízli i maso. Kachní prsa opepříme drceným…
Do misky uděláme marinádu z povidel, slivovice a tymiánu. Prsa osolíme a opepříme. Marinádou potřeme prsa a necháme 2 hodiny v lednici odpočinout. Na rozpálené pánvi…
Máte rádi, když je recept kompletní na maso i přílohu? Tak to jste tu správně. Dokřupava vypečené kachní prso je dochuceno koňakem a tymiánem. K němu se pak podává pyré…
Kačacie prsia z jednej kačice po povrchu narežeme tak aby sme po uvarení dostali porcie. Prsia si nasolíme a necháme odlažať v chlade cca 2hod. Do kastróla si dáme…
Kachní plátky jsou elegantní alternativou ke klasické pečené kachně. Díky výraznému koření a marinování získají plnou chuť, která se na pánvi rozvine. Maso zůstane měkké…
Šťavnatá kachní prsa v lehce pikantní omáčce s citronovou trávou vás dostanou svou vůní i chutí. Spojení křehkého masa a asijského koření je ideální, když chcete z…
Maso nakrájíme na nudličky, na jeden den namočíme do mléka (z důvodu zbavení zápachu, komu nevadí, může hned do koření, mně vadil). Druhý den,vyndáme maso z mléka,…
Prso si nakrájíme na plátky, osolíme, dáme pepř a orestujeme z obou stran na másle a vyndáme je stranou. Do výpeku dáme nastrouhanou cibuli, čerstý i sušený zázvor,…
Kachní stehna nebo prsa okořeníme dle chutí a naložíme přes noc do černého piva. Poté je dáme do vyhřáté trouby na 200 °C a pečeme dvě hodiny.Mezitím připravíme…
Prsa omyjeme. osušíme a kůži nařežeme na mřížku - neproříznout do masa. Osolíme, opepříme a posypeme tymiánem.Prsa dáme na studenou silnostěnnou pánev a rozehřejeme jí …
Čočka je prostě klasika, kterou nemůžete vynechat - dokonale si ji vychutnáte nejen na Nový rok, ale kdykoliv budete mít chuť. Spolu podávaná dokonale připravená kachní…
V tomto receptu naplno využijeme cukety z naší zahrádky. Kachní prsa s křupavou kůžičkou podáváme s cuketovými knedlíky, které zpestříme petrželkou a červenou paprikou,…
Kachní maso se řadí mezi červená drůbeží masa. Mají specifickou chuť a dokonale ladí s netradiční kombinací s ovocem. Stejně tak tomu je i v tom receptu. Kachní prsa…