Dušená kachní prsa se zelím

Tanicka Kuchařka: Tanicka

Drůbeží maso 0 názorů

Suroviny

kachní prsa s kůží
kysané zelí
sůl
pepř
kmín
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kachní prsa posypeme kmínem, vyskládáme do pekáče a zprudka opečeme z obou stran cca 3 minuty.

  2. Do výpeku dáme kysané zelí a chvíli ho podusíme bez pokličky, aby se vypařila přebytečná tekutina.

  3. Na zelí položíme opečené maso, osolíme a opepříme. Přikryjeme pokličkou a dusíme-pečeme na mírném plameni asi 30 minut. Podáváme samotné nebo s bramborovým knedlíkem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Dušená kachní prsa se zelím

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: kachni prsa se zelim kachní prsa na zelí kachní prsa se kysanym zelim kachní prsa kačeni prsa kachní prsa na kmíně recept na kachní prsa se zelím kachní prsa se zelím recept recept kachní prsa se zelím kachní prsa s kmínem kachní prsa kysané zelí kachní prsa bez kůže se kysaným zelím recept kačení kachní prsa kachní prsa s kuzi se zelim kachní prsa se zelim recept kachní prsa se zelím recept kachní prso s kysaným zelím kachní prsa se zelím recepty na kaceni prsa recept kachní prso se zelím

Zapomněl/a jsem heslo