Semifreda - moje první
Recept ještě nebyl hodnocenVelký kus práce se skrývá za nádherně vypadajícími a také skvěle chutnajícími mini dortíčky. Zpravidla se skládají z nadýchaného piškotového těsta, které je pokryto…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Velký kus práce se skrývá za nádherně vypadajícími a také skvěle chutnajícími mini dortíčky. Zpravidla se skládají z nadýchaného piškotového těsta, které je pokryto…
Sladká chuť medového korpusu v kombinaci s kávovým krémem je jistě lákavá, možná se vám však zdá příprava medovníku příliš složitá. Není to tak náročné, jak to na první…
Pokud do moučníku přidáte vlašské ořechy, můžete se těšit na luxusní pochutnání. Ořechy dodají chuť i lehounkou křupavost. Doplňte ořechový korpus rolády ještě výborným…
Malé roztomilé dortíky připravíte ve formičkách na muffiny. Jsou z jednoduchého těsta a s pořádnou čepicí čokoládového pudinkového krému. Finální dozdobení vytvořte…
Tyto výborné řezy můžeme podávat například jako nedělní dezert. Jemné kakaové těsto polité vanilkovým pudinkem upečeme, po vychladnutí potřeme skvělým smetanovým krémem…
Nejen děti můžeme pobavit tímto bubákovým dortem. Nadýchaný piškot protřeme pikantní marmeládou a na povrch nalijeme krém z vanilkového pudinku. Celý dort nám pak…
Smutné je menu, když chybí dezert! Tento je pro dospěláky. Dětem vymyslete něco jiného, protože po vaječném likéru by se vám rozdováděly! Nebo prostě polovinu tartaletek…
Trhanec je vláčný, šťavnatý moučník, který se dá jíst i vychladlý. Je velmi snadný na přípravu. Podávat ho můžeme k snídani, obědu, svačině i večeři. S přelivem ze…
Tento tvarohový koláč chutná skvěle. Tenké těsto zalijeme bohatou vrstvou jemné náplně, kterou provoníme rumem. Po upečení a vychladnutí ho podáváme s malinovou omáčkou,…
Hledáte dokonalý moučník k nedělní pohodě a kávě po obědě? Tak to jste tu správně! Šťavnatá jablka s ořechy, vonící po skořici zalitá jemným korpusem, který zakryje…
Pomalu se blíží podzim a s ním přichází také ruku v ruce čas sklizně jablek, která nejčastěji využíváme do různých moučníků. Kynutá buchta s tvarohem a jablečnou náplní,…
Pomalu se blíží podzim a s ním přichází také ruku v ruce čas sklizně jablek, která nejčastěji využíváme do různých moučníků. Kynutá buchta s tvarohem a jablečnou náplní,…
Muffiny, tyto malé bábovičky, mají rády zejména děti. Výhodou je, že lze libovolně experimentovat s náplní. Například léty prověřená kombinace jablek a ořechů, použitá v…
Tento chutný koláč kombinuje skvělý korpus z vloček a lískových oříšků, sladká opékaná jablka a voňavý vanilkový pudink. Navíc při přípravě nepoužijeme žádné živočišné…
Tento recept přináší skvělý nápad, jak použít listy na výrobu krásných čokoládových lístků. Lahodný dezert s jemným kávovým krémem, zasypaný čokoládovými lístky zaujme…
Variace oblíbené buchty na plech, kterou známe pod názvem „prošívaná deka”, lze připravit i s použitím sezonních mnohotvárných dýní. Ať již použijete hokaido, nebo…
Krásné podzimní tříbarevné řezy z dýně, máku a tvarohu můžete podávat i u vás doma. Surovin je sice použito trochu více, ale výsledné řezy jsou lahodné a úplně bez mouky…
Koláček s jablečnou náplní, přelitý směsí ze zakysané smetany, u vás doma určitě zaboduje. Ať už svým vzhledem, kde vynikají tři lahodné vrstvy, nebo vláčnou a šťavnatou…
Cukroví připravené z těsta se solamylem vás příjemně překvapí svojí křehkostí a jemností. Jednotlivé tvary slepíme marmeládou a můžeme ozdobit čokoládou. Takto…
Co by to bylo za Vánoce bez vanilkových rohlíčků obalených v moučkovém cukru? Česká vánoční klasika není složitá na přípravu, a tak, pokud s pečením teprve začínáte, dle…
Hledáte-li inspiraci, co dobrého připravit ke kávě, vyzkoušejte tuto výbornou buchtu s jemnou tvarohovou náplní a kousky hrušek. Povrch buchty pokryjete voňavou a…
Potřebujete-li pro rodinnou oslavu dortík, zkuste ho jednou připravit sami. Podle podrobného a vyzkoušeného receptu to zajisté zvládnete. Dozdobený dle své chuti,…
Nepečené kuličky ze zbytků jsou skvělým způsobem, jak zužitkovat zbytky cukroví, piškotů nebo jiných sladkostí. Rychlá příprava, minimum surovin a neodolatelná chuť z…