Prima večeře i pohoštění
Recept ještě nebyl hodnocenNetradiční pojetí rohlíkových jednohubek. Vydlabaný rohlík naplníme umíchanou pomazánkou ze salámu, sýrů a vejce. Nakrájíme ho na jednotlivá kolečka a servírujeme.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Netradiční pojetí rohlíkových jednohubek. Vydlabaný rohlík naplníme umíchanou pomazánkou ze salámu, sýrů a vejce. Nakrájíme ho na jednotlivá kolečka a servírujeme.…
Oblíbené jednohubky můžete připravit i zcela bez pečiva. Na špejli stačí pouze napíchat kombinaci sýru, zeleniny a šunky tak jak máte rádi. Vše je velice snadná a jaké…
Oblíbené jednohubky můžete připravit i zcela bez pečiva. Na špejli stačí pouze napíchat kombinaci sýru, zeleniny a šunky tak jak máte rádi. Vše je velice snadná a jaké…
Do mísy vyklepneme vejce a přilijeme trochu mléka. Metlou řádně ušleháme. Pak postupně přidáváme prosátou mouku a ostatní mléko a metlou stále šleháme. Přidáme sůl a…
Z listového těsta lze připravit velmi snadné a chutné pohoštění. Třeba tyto zatočené tyčinky plněné goudou. Vaši hosté tuto křupavou a velmi návykovou pochoutku jistě…
Základem výborných chlebíčků je bez debat výtečná pomazánka. Tato chlebíčková pomazánka se šunkou, sýrem a zeleninou, lehce štiplavá po česneku, chutná opravdu skvěle.…
Vynikající pomazánka z uzené parenicy skvěle doplní jakékoliv pohoštění a přijde vhod i jako lehká večeře či snídaně pro rodinu nebo svačina na výlet. Chlebíčky s touto…
Obložená mísa je královnou každého pohoštění – pestrá, chutná a dokonale přizpůsobená každé příležitosti. Kombinace čerstvé zeleniny, kvalitních sýrů, šťavnaté šunky a…
Lokše z bramborového těsta jsou pokladem staročeské kuchyně. Placky podáváme jako přílohu k různým pokrmům, třeba k zeleninovému leču s paprikovou klobásou. Na tomto…
Mezi oblíbené české pokrmy patří bezesporu karbanátky, které nemusí být nutně smažené, připravit se dají i v troubě. Krásně šťavnaté maso, pečené společně s cuketou,…
Máte rádi fazole? Pak vás zajisté osloví mexické závitky z vepřové kýty, plněné mletým masem, rajčaty, fazolí a kukuřici. Připravte je k obědu, jsou velice chutné a syté…
Jednoduché a rychlé jídlo připravíme na pánvi z hub a zeleniny. Žampiony a hlívu ústřičnou můžeme případně nahradit lesními houbami. Pokrm láká k ochutnání pěknými…
Polévka z červených paprik, mrkve a rajčat je skutečně výborná a má krásnou sytou barvu, která dává vyniknout sýrovým knedlíčkům. Uvařte ji k víkendovému obědu a uvidíte…
Jednoduchost přípravy tohoto pokrmu vás nadchne stejně tak jako jeho chuť. Brambory uvařené ve slupce jsou po rozkrojení naplněny lahodnou pomazánkou z másla a slané…
Pro všechny, kteří mají rádi pikantní masové pokrmy je tu recept na bramboráky s ohnivou směsí. Vynikající směs z vepřového masa, zeleniny a hub chutná spolu s…
Tento pokrm je inspirovaný starobylými recepty, které kladou důraz na jednoduchost a plnou chuť. Šťavnaté maso, voňavé koření a pomalé dušení vytváří chuť, která vás…
Večerní sledování televize, či posezení s přáteli, si nikdo z nás nedovede představit bez různých slaných pochutin. Ty kupované nechte v obchodě a připravte si slaná…
Svěží a lehký salát s křupavými ředkvičkami si vychutnáme jen tak, nebo ho použijeme jako zdravou přílohu. Zálivku ochutí výrazná slano-kyselá chuť umeocta. Salát…
Bakoňské vepřové karé je vynikající pokrm, který spojuje šťavnaté maso s výraznou chutí slaniny a delikátními kořenícími tóny. Toto chutné a syté jídlo je ideální pro…
Hovězí jazyk je velmi jemný, má zajímavou chuť i texturu. Protože se hodí i do studených pokrmů, je ideální jako vydatná svačina na výlety nebo do zaměstnání. Vychutnáme…
Hledáte rychlé jídlo, které je nenáročné na přípravu? Špagety jsou skvělou volbou. Tentokrát si je vychutnejte s jednoduchou omáčkou z červené řepy, konzervovaného…
Polévka z červené čočky a rajčat je velmi jednoduchá, ale přitom tak dobrá. Navíc ji připravíme během chvíle. Krásně červenou polévku podáváme ozdobenou zakysanou…
Osvěžující oběd nebo lehká večeře, to je salát z čerstvé zeleniny a cottage sýru. Zelenina dodá salátu tolik potřebné vitamíny, sýr cottage je zase plný bílkovin, takže…
Rychlá a vydatná večeře nebo předkrm. I špenát se dá servírovat tak, aby lahodil oku. Podávat ho můžeme samotný, nebo s přílohou. Příprava nezabere moc času a chutný,…