Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěná hovězí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hovězí v ananasové omáčce

Hovězí v ananasové omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Omyté a osušené plátky masa zprudka opečeme na oleji a rozpuštěném másle.Plátky přendáme do pekáčku a udržujeme na teplém místě. Ve vzniklém výpeku orestujeme kousky…

Portugalské roštěnky

Portugalské roštěnky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Roštěnky zbavíme blan, naklepeme a na několika místech nařízneme, aby se nekroutily. Potřeme je olejem a necháme aspoň 4 hodiny odležet v chladu.Před přípravou je…

RubyRom

60 min

Roštěná na víně (Prostřeno)

Roštěná na víně (Prostřeno)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hovězí plátky lehce naklepeme, okořeníme a obalíme v hladké mouce smíchanou se sladkou paprikou.V hrnci rozpustíme máslo s olejem, přidáme nakrájenou cibuli, osmahneme,…

Muflonek

140 min

Voňavé tortilly

Voňavé tortilly

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Z tortill během chvilky připravíme výborné jídlo, které je vhodné i na cesty. Můžeme je naplnit například směsí zeleniny a hovězího masa, které okořeníme výraznou…

poslirecept

50 min

Roštěná podle Vinaře:

Roštěná podle Vinaře:

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Roštěnky dej na folii, přikryj druhou polovinou a lehce naklepej, Ty to umíš, tak folii můžeš vynechat a na vlhkém prkénku proveď to samé. Kraje nasekni, aby se maso…

jan.alois

60 min

Chlupaté roštěnky na grilu

Chlupaté roštěnky na grilu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Předem připravíme kelímek hořčice, do které vmícháme lžičku oleje, trochu cukru, soli a špetku pepře. Musí vzniknout trochu pikantní, ale lahodná kombinace.Plátky…

Vlámská karbonáda

Vlámská karbonáda

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nakrájíme slaninu na plátky zhruba 4 mm silné a aby byly cca 15 cm dlouhé. Překrojíme je napůl, takže budeme mít 12 kousků slaniny.Maso nakrájíme na kostky zhruba 3-4…

Josef Brychta

140 min

Roštěnky po švédsku

Roštěnky po švédsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dušené hovězí plátky jsou při správné přípravě měkké a šťavnaté. Tentokrát je připravíme na švédský způsob a do šťávy přidáme kyselou okurku a sardelové řezy, které…

past1978

75 min

1 4 5 6

Naposledy jste si prohlédli