Roštěná pražského uzenáře
Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 413 kJ / 1 772 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,20 g |
Tuky | 96,34 g |
Vláknina | 6,20 g |
Cholesterol | 583 mg |
Sodík | 3,86 g |
Sůl | 8,90 g |
Sacharidy | 19,55 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 10. 2014 08:27
23. 10. 2014 09:50

23. 10. 2014 09:50

23. 10. 2014 08:58


22. 10. 2014 23:40
Promiňte, ale asi špatně čtete... Marcela 76: přece nevařila podle tohoto receptu.
22. 10. 2014 22:31

22. 10. 2014 18:56
22. 10. 2014 17:23

21. 10. 2014 11:55
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
4 vepřové kotlety, sůl, mletý pepř, 1 pol.lžíce sádla, 1 menší cibule, 1 stroužek česneku,1/2 káv. lžičky sladké papriky, 1 pol. lžíce rajského protlaku, 2 nožky debrecínských párků, 2 kys. okurky, trochu hl. mouky na obalení kotlet
POSTUP PŘÍPRAVY
Kotlety na okraji nařízneme (aby se nekroutily), vyklepeme, osolíme a opepříme. Obalíme po obou stranách v hladké mouce a prudce na tuku z obou stran opečeme. Po opečení vyjmeme na talíř. Do tuku přidáme jemně nakrájenou cibuli, dožluta opražíme. Přidáme rozetřený česnek, papriku, rajský protlak a na nudličky nakrájené debrecínky a kys. okurky. Všechno chvíli podusíme, potom vložíme zpět kotlety. Přidáme tolik vody, aby byly kotlety přikryté. Pod pokrývkou dusíme do měkka. Šťávu podle chuti dosolíme. Podáváme s knedlíky nebo rýži.
Dobrou chuť.
18. 10. 2014 20:15

18. 10. 2014 18:58

17. 10. 2014 23:02
Děkuji za upřímnou odpověď

Koukám, že jste rcp doplnila..., ale i tak přeji hodně úspěchů těm, co se podle něj pokusí uvařit.
...abych se náhodou nepřidusil, tak u tohoto jídla bych vsadil pro jistotu na jistotu a když už z HOVĚZINY, tak bych maso připravoval způsobem který je u "Pražského uzenáře" obvyklý, tedy dušením

17. 10. 2014 12:20

17. 10. 2014 11:38


17. 10. 2014 11:33

Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Kuře na paprice - po mém a trochu odlehčeněji
Přidáno před 2 hodinami

Krůtí ragú se smetanou
Přidáno před 6 hodinami

Tvarohovo - hodně čokoládový nepečený dort
Přidáno před 18 hodinami

Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou, zeleninou a mozzarellou s jogurtovým salátem
Přidáno 6. 8. 2022 19:35

Bramborový guláš s houbami a koprem
Přidáno 6. 8. 2022 14:19

Dort z palačinek se zakysankou a ovocem
Přidáno 6. 8. 2022 10:04
Právě bylo uvařeno:

Kompoty z horkovzdušné trouby
uvařil/a Radejov
před 15 minutami

Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
uvařil/a Petaja
před 18 minutami

Květákovo-fazolková polévka
uvařil/a Gregusa
před 50 minutami

Těstovinový salát se sušenými rajčaty a Hermelínem
uvařil/a PajaG
před 1 hodinou

Domácí, lahodný, čokoládovo-skořicový tvaroh
uvařil/a jarda8012
před 1 hodinou

Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
uvařil/a Janule25
před 1 hodinou

Hrníčková bábovka
uvařil/a marsalkovae
před 2 hodinami

Spaghetti pomodoro s česnekem, čerstvou bazalkou a parmazánem
uvařil/a Lucie1001
před 2 hodinami

Cuketový chleba bez hnětení
uvařil/a kamila29
před 2 hodinami

Zapečené těstoviny se špenátem
uvařil/a Hani271
před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: staření masa doma kotlet prazskeho uzenare guláš pražského uzenáře vyzrávaná roštěná hovězí pražského uzenáře řízek pražského uzenáře steak pražského uzenaře vepřový steak pražského uzenáře starení masa co uvařit z roštěnky co uvařit z nízkého roštěnce top recepty roštěná roštěná dle babicy vepřovy plátek pražského uzenáře maso pražského uzenáře vepřový kotlet pražského uzenáře rostena podle uzenare uvarit roštěnou kuchařka: janadorazinova jak uvarit roštěná
Suroviny: roštěná hovězí, sůl, pepř, olej, slanina, cibule, klobása pikantní, hořčice, okurky sterilované, vývar hovězí
Roštěná pražského uzenáře
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EOK
34 názorů