Roštěná pražského uzenáře
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 413 kJ / 1 772 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,20 g |
Tuky | 96,34 g |
Vláknina | 6,20 g |
Cholesterol | 583 mg |
Sodík | 3,86 g |
Sůl | 8,90 g |
Sacharidy | 19,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-Nejlepší recepty od Dony
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 10. 2014 08:27
23. 10. 2014 09:50
23. 10. 2014 09:50
23. 10. 2014 08:58
22. 10. 2014 23:40
Promiňte, ale asi špatně čtete... Marcela 76: přece nevařila podle tohoto receptu.
22. 10. 2014 22:31
22. 10. 2014 18:56
22. 10. 2014 17:23
21. 10. 2014 11:55
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
4 vepřové kotlety, sůl, mletý pepř, 1 pol.lžíce sádla, 1 menší cibule, 1 stroužek česneku,1/2 káv. lžičky sladké papriky, 1 pol. lžíce rajského protlaku, 2 nožky debrecínských párků, 2 kys. okurky, trochu hl. mouky na obalení kotlet
POSTUP PŘÍPRAVY
Kotlety na okraji nařízneme (aby se nekroutily), vyklepeme, osolíme a opepříme. Obalíme po obou stranách v hladké mouce a prudce na tuku z obou stran opečeme. Po opečení vyjmeme na talíř. Do tuku přidáme jemně nakrájenou cibuli, dožluta opražíme. Přidáme rozetřený česnek, papriku, rajský protlak a na nudličky nakrájené debrecínky a kys. okurky. Všechno chvíli podusíme, potom vložíme zpět kotlety. Přidáme tolik vody, aby byly kotlety přikryté. Pod pokrývkou dusíme do měkka. Šťávu podle chuti dosolíme. Podáváme s knedlíky nebo rýži.
Dobrou chuť.
18. 10. 2014 20:15
18. 10. 2014 18:58
17. 10. 2014 23:02
Děkuji za upřímnou odpověď
Koukám, že jste rcp doplnila..., ale i tak přeji hodně úspěchů těm, co se podle něj pokusí uvařit.
...abych se náhodou nepřidusil, tak u tohoto jídla bych vsadil pro jistotu na jistotu a když už z HOVĚZINY, tak bych maso připravoval způsobem který je u "Pražského uzenáře" obvyklý, tedy dušením
17. 10. 2014 12:20
17. 10. 2014 11:38
17. 10. 2014 11:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 5 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 6 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 7 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 10 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 11 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Celerové hranolky z trouby
Tynushka12 uvařila před 4 hodinami
Brokolicovo-sýrové kuličky
Happy.mom uvařila před 4 hodinami
Vepřová kolena pečená
Mazlik123 uvařil před 4 hodinami
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 4 hodinami
Nejlepší špenát
simei uvařila před 6 hodinami
Kefírová buchta - rychlovka
janatka uvařil před 6 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Pepynn uvařila před 6 hodinami
Polévka s pohankou a kopřivami
spinner uvařila před 7 hodinami
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 7 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: staření masa doma kotlet prazskeho uzenare guláš pražského uzenáře vyzrávaná roštěná hovězí pražského uzenáře řízek pražského uzenáře steak pražského uzenaře vepřový steak pražského uzenáře starení masa co uvařit z roštěnky co uvařit z nízkého roštěnce top recepty roštěná roštěná dle babicy vepřovy plátek pražského uzenáře maso pražského uzenáře vepřový kotlet pražského uzenáře rostena podle uzenare uvarit roštěnou kuchařka: janadorazinova jak uvarit roštěná
Suroviny: roštěná hovězí, sůl, pepř, olej, slanina, cibule, klobása pikantní, hořčice, okurky sterilované, vývar hovězí
Roštěná pražského uzenáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EOK
34 názorů