Roštěnka s cibulovým přelivem

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

2 porce Hovězí maso 5 názorů

Suroviny

2 hovězí roštěnky
sůl
pepř
plátek másla
1 cibule
2 lžíce Worcesteru
olej
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa lehce naklepeme, osolíme a opepříme. V pánvi rozpálíme olej a maso po obou stranách opečeme. Hotové maso odložíme stranou do tepla.

  2. Na pánev po mase přidáme plátek másla a nadrobno nakrájenou cibuli. Cibuli smažíme a v okamžiku, když cibule už začíná zlátnout, zastříkneme Worcesterem, promícháme a odstavíme.
    Na talíři maso doplníme cibulkovou omáčkou a podáváme s bramborovou přílohou a salátem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 200 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Roštěnka s cibulovým přelivem

Tématické fráze: cibulovy preliv na maso cibulovy preliv

Zapomněl/a jsem heslo