Roštěnka s cibulovým přelivem

Suroviny 2 porce

2 hovězí roštěnky
sůl
pepř
plátek másla
1 cibule
2 lžíce Worcesteru
olej

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa lehce naklepeme, osolíme a opepříme. V pánvi rozpálíme olej a maso po obou stranách opečeme. Hotové maso odložíme stranou do tepla.

  2. Na pánev po mase přidáme plátek másla a nadrobno nakrájenou cibuli. Cibuli smažíme a v okamžiku, když cibule už začíná zlátnout, zastříkneme Worcesterem, promícháme a odstavíme.
    Na talíři maso doplníme cibulkovou omáčkou a podáváme s bramborovou přílohou a salátem.

Komentáře k receptu Roštěnka s cibulovým přelivem

Tématické fráze: cibulovy preliv cibulovy preliv na maso