Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 244 kJ / 58 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 246 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 12,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa lehce naklepeme, osolíme a opepříme. V pánvi rozpálíme olej a maso po obou stranách opečeme. Hotové maso odložíme stranou do tepla.
Krok 2: Na pánev po mase přidáme plátek másla a nadrobno nakrájenou cibuli. Cibuli smažíme a v okamžiku, když cibule už začíná zlátnout, zastříkneme Worcesterem, promícháme a odstavíme.
Na talíři maso doplníme cibulkovou omáčkou a podáváme s bramborovou přílohou a salátem.
Na talíři maso doplníme cibulkovou omáčkou a podáváme s bramborovou přílohou a salátem.
Zveřejněno 11. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěnka s cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWpr
Moje poznámka
Roštěnka s cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWpr
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 23 minutami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 21 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 21 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánová bábovka
Verunkavh před 7 minutami
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 8 minutami
Těsto na pizzu
Olympus před 31 minutami
Meruňkový koláč s drobenkou
1PettRa před 34 minutami
Špekáčky na pivu
E. J. K. před 1 hodinou
Kuřecí stehna v medu
E. J. K. před 1 hodinou
Medová kuřecí prsa
E. J. K. před 1 hodinou
Banánový koláč
MarieP před 1 hodinou
Džem z červeného rybízu
Majkas před 2 hodinami
Tématické fráze:
cibulovy preliv,
cibulovy preliv na maso
Suroviny:
roštěná hovězí,
sůl,
pepř,
máslo,
cibule,
omáčka worcesterová,
olej
Komentáře (6)