Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Křehké povidláčky

Křehké povidláčky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z uvedených surovin vypracujeme hladké těsto. Uděláme váleček, který nakrájíme na kousky. Uděláme kuličky a ukládáme na plech s pečícím papírem.Povidla lehce zahustíme…

Minutkové tenké vepřové nudličky

Minutkové tenké vepřové nudličky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Očištěné maso z kýty nakrájíme přes vlákno na tenké plátky a z nich ještě nakrájíme tenké nudličky. Mírně osolíme, opepříme a promícháme.Do rozpálené hluboké pánve dáme…

Fazole s kuřecím masem

Fazole s kuřecím masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená kuřecí prsa, osolíme a opepříme. Přidáme nakrájenou papriku, mletou papriku, utřený česnek, protlak, hladkou mouku…

Rozbalený vepřový ptáček

Rozbalený vepřový ptáček

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na pánvi rozehřejte sádlo a po obou stranách na něm opečte zprudka naklepané, osolené a opepřené plátky masa. Vyjměte a do sádla přidejte na kostičky nakrájený špek.…

AYRA 25

90 min

Červené rizoto

Červené rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dáme vařit rýži. Mezitím nakrájíme na malé kostičky maso a ještě na menší kousky mrkev.Když máme vše nakrájené, dáme do hrnce rozpálit sádlo, nakrájime cibulku a…

Darcek1997

60 min

Vepřový ptáček s rýží

Vepřový ptáček s rýží

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Na každý plátek dáme kousek špeku, půlku vejce a půlku okurky. Pevně svineme a svážeme potravinářským provázkem…

RubyRom

80 min

Zapečený květák

Zapečený květák

Recept ještě nebyl hodnocen 3,9

K přípravě zapečeného květáku podle tohoto receptu nám stačí jen několik surovin. Předvařený a rozmačkaný květák smícháme s ostatními přísadami a zapečeme dorůžova.…

Věnečky s karamelovou šlehačkou Videorecept

Věnečky s karamelovou šlehačkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pokud rádi navštěvujete cukrárnu a pravidelně si z ní odnášíte v krabičce věnečky a větrníky, pak je na čase vyzkoušet si tuhle dobrotu připravit doma. S tímhle báječným…

mika59

45 min

Farmářská zelňačka

Farmářská zelňačka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tato polévka je vlastně jedna z variant tradiční oblíbené české zelné polévky. Patří mezi syté a vydatné polévky a uvařit ji znamená zcela jistě uspokojit i ty největší…

mika59

35 min

Moravský cibulář

Moravský cibulář

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Světlejší pšenično-žitný kváskový chleba je voňavý smaženou cibulí a vhodný jako příloha ke guláši nebo na jakékoliv grilování. Bude-li při grilu společnost větší,…

cathleen

80 min

Frgále

Frgále

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Frgále jsou oblíbené nejen pro svou chuť, ale také pro svou křehkost a měkkost, která se rozplývá v ústech. Díky svému tradičnímu českému původu jsou frgále také spojeny…

Jaruna18

90 min

Hovězí krk Stroganov

Hovězí krk Stroganov

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Maso naklepeme a nakrájíme na proužky.Osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme proužky masa obalené v hladké mouce, osolíme, opepříme a opečeme.Pak podlijeme vínem…

hemriettas

120 min

Vydatná zelňačka

Vydatná zelňačka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pokud neholdujete rybí polévce, vyzkoušejte k štědrovečerní večeři připravit tradiční zelňačku. Opravdu vydatná polévka kombinuje chyť kysaného zelí, uzeného vývaru,…

kacka

80 min

Hovězí dušené na zelenině

Hovězí dušené na zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Klasika, která zahřeje na duši i na talíři! Hovězí dušené na zelenině je pokrm, který spojuje šťavnaté maso a bohatou chuť zeleninového základu. Dlouhé dušení zaručí…

RubyRom

130 min

Chleba

Chleba

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Možná nejjednodušší recept na chleba, který existuje - z klasické, nejobyčejnější mouky, s větším množstvím droždí a krátkým kynutím. Je upečený ve formě, netvarovaný.…

LIDKA

135 min

Guláš uherského grófa

Guláš uherského grófa

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Uvařte si s námi poctivý hovězí guláš z pohodlí domova. Základem pravého guláše je maso, nejlépe hovězí kližka, díky které je guláš šťavnatý a má nezaměnitelnou chuť.…

Eliza

65 min

1 27 28 29 30 31 173