Salát ze zeleného chřestu s jahodami
Recept ještě nebyl hodnocenŠpargľu (chřest) obvaríme do chrumkava buď v troške vody alebo v pare. Potom ju nakrájame na menšie kúsky a necháme vychladnúť.Listy šalátu rozložíme na tanier a na ne…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Špargľu (chřest) obvaríme do chrumkava buď v troške vody alebo v pare. Potom ju nakrájame na menšie kúsky a necháme vychladnúť.Listy šalátu rozložíme na tanier a na ne…
Míchaný zeleninový salát se hodí snad ke každému jídlu. Nastrouhaná okurka, rajčata a křehké listy salátu se spojí s jemnou sladkokyselou zálivkou a kysanou smetanou v…
Pečené plněné žampiony si vychutnáme horké, nebo i zastudena jako chuťovku k vínu. Naplníme je krémovou směsí s nivou, špenátem a česnekem. Po upečení je můžeme podávat…
Zelená čočka se zemitými liškami, doplněná jemnou balzamikovou zálivkou a listovým salátem. Výsledkem je sytý, ale svěží salát plný chuti a textur, který oceníte nejen…