Kuřecí paličky pečené na cibuli, koření a slanině
Recept ještě nebyl hodnocenTakto upravené paličky jsou dokonalou kombinací šťavnatého masa, jemné kořeněné chuti a křupavé slaninové vůně. Jednoduchý recept, který promění běžnou večeři v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 372 kJ / 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 2,00 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Takto upravené paličky jsou dokonalou kombinací šťavnatého masa, jemné kořeněné chuti a křupavé slaninové vůně. Jednoduchý recept, který promění běžnou večeři v…
V našich končinách jsou omáčky velmi oblíbeným pokrmem všedních i svátečních dnů. V tomto receptu najdete jednoduchý návod na přípravu lehce pikantní hořčicové omáčky s…
Čočková polévka patří mezi oblíbené polévky, protože je sytá, chutná a dodá člověku energii. Přijde k chuti jako jeden z chodů oběda nebo jako samostatná svačina či…
Kuře na houbách se smetanou a saturejkou určitě vyzkoušejte. Právě saturejka dává pokrmu úžasnou chuť a smetana omáčku krásně zjemňuje. K masu a omáčce se nejlépe hodí…
Penne s rajčatovou omáčkou a opečenou salsicciou nabízí skvělou kombinaci pikantního masa, jemně aromatických bylinek a těstovin. Pokrm je rychlý, snadný na přípravu a…
Pečená treska se spoustou zeleniny je lehké a zdravé jídlo, které v sobě spojuje jemnou chuť rybího masa, bylinek a koření. Tento jednoduchý a výživný pokrm je ideální…
Ljutenica a ajvar jsou dvě populární tradiční omáčky pocházející z Balkánu, které si získaly srdce milovníků pikantních a aromatických jídel po celém světě. Ljutenica je…
Pro tmavší kuřecí vývar všechnu zeleninu nejdřív orestujte. Jinak vložte všechny ingredience na vývar do papiňáku, uzavřete a vařte 30 minut (to je opravdu doba varu...…
Červená čočka je zástupce luštěnin, která je velmi dobře stravitelná a nenadýmá tak, jako ostatní luštěniny. Spolu s mrkví tvoří základ lahodné omáčky, kterou můžeme…
V české kuchyni je velmi oblíbený způsob úpravy mletého masa smažením. Zde vám naopak nabízíme možnost připravit tento pokrm zdravěji pečením v troubě. Navíc v pekáči…
Porce štiky osolíme, posypeme kmínem a směsí bylinek a vložíme na rozpuštěné máslo do zapékací nádoby (použila jsem remosku).Pečeme asi 30-35 minut, v průběhu podlijeme…
Uděláme si nálev podle * , přidáme dijonskou hořčici, sůl ocet a bobkový list, promícháme a do této směsi vložíme maso, které jsme si spolu s klobásou nakrájeli na…
Maso kuchyňsky upravíme, pokrájíme na plátky, trochu naklepeme, okořeníme podle každého (solí, petrželkou, saturejkou, pepřem ) a potřeme z obou stran hrubozrnnou…
Maso kuchyňsky upravíme, pokrájíme na plátky, trochu naklepeme, okořeníme podle každého (solí, petrželkou, saturejkou, pepřem ) a potřeme z obou stran hrubozrnnou…
Oblíbená kombinace šunky, sýra a ananasu vzbuzuje u mnohých emoce. Pizza Hawai je oblíbená pro šťavnaté a sladké kousky kompotovaného ananasu, který doplňuje kvalitní…
Polovinu rajčat s oloupaným česnekem, zázvorem, bylinkami a feferonkami rozmixujeme dohladka. Druhou polovinu posekejte na kousky ( pokud chcete mít bez slupek,…
Krásné bílé bedly chutnají skvěle jako řízek nebo na kmíně, připravit z nich ale můžeme i tuto lahůdku. Plněné sýrovou náplní, smaženou cibulkou a zapečené v troubě…
Umyté pečienky (játra) namočíme na 1 hod do mlieka.Všetky prísady na cestíčko prešľaháme vidličkou.Pečienky obaľujeme v hladkej múke a cestíčku a hneď vyprážame na oleji…
Nejen že hrách obsahuje spoustu důležitých látek, navíc také skvěle chutná. Uvařený hrách smícháme s osmaženou cibulí, rajčaty, strouhankou, vejci a kapary. Ochutíme ho…
Placičky ze strouhaného květáku, cukety a hermelínu, podávané s restovanou hlívou a pohankou. Spojení chutí, které tvoří výživné a chutné jídlo plné vlákniny. Pohanka i…
Barevný fazolkový salát: Smícháme nakrájené okurky, červená rajčata, uvařené žluté fazolky a hnědou čočku - vařenou, případně sterilovanou. Podle potřeby osolíme,…
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty z jednoho pekáčku stihnete připravit i v průběhu pracovního týdne. Maso je skvěle ochucené a celá směs je zahuštěná ovesnými…
Večky si rozmočíme ve vodě, vymačkáme je a dáme do mísy, k nim přidáme mleté maso, nadrobno nakrájenou cibuli, 1 vejce, saturejku, pepř, sůl, nasekanou petrželku,…
Na olivovém oleji zesklovatíme cibulku a na ní opečeme osolené maso. Přidáme pokrájenou zeleninu, ještě dochutíme solí a dusíme. Ke konci vmícháme posekané bylinky a…