Sumeček africký se zeleninou

tejaja Kuchařka: tejaja

Ryby 0 názorů

Suroviny

600 g sumečka afrického
2 cibule
4 rajčata
2 papriky
300 g hráškových lusků
3 stroužky česneku
1 lžíce čerstvé saturejky
1 lžíce petrželové natě
pepř
olej
sůl
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Sumčeka nakrájame na porcie. Osolíme, okoreníme a na oleji opečieme z oboch strán. Vyberieme rybu von a na výpeku orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu.

  2. Pridáme na kocky narezanú papriku a paradajky a hráškové struky. Krátko orestujeme. Osolíme zeleninu, pridáme saturejku a prelisovaný cesnak, vložíme späť porcie sumčeka a podusíme spolu cca 10 minút.

  3. Podávame posypané sekanou petržlenovou vňaťou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Sumeček africký se zeleninou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo