Hovězí na divoko v římském hrnci
Recept ještě nebyl hodnocenNa pánvi si rozehřejeme sádlo přidáme 2 stroučky česneku, jalovec, nové koření, bobkový list, pepř, rozmarýn, tymián, saturejku, šalvěj, chvilku restujeme, pak přidáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na pánvi si rozehřejeme sádlo přidáme 2 stroučky česneku, jalovec, nové koření, bobkový list, pepř, rozmarýn, tymián, saturejku, šalvěj, chvilku restujeme, pak přidáme…
Najemno nakrájenou cibuli na oleji osmažíme dozlatova. Poté přidáme maso, které důkladně orestujeme. Téměř hotové maso osolíme, okořeníme a přidáme k němu česnek. Ještě…
Uzenou krkovici pokrájíme a posypeme promnutou majoránkou se saturejkou. Brambory oloupeme a nahrubo nastrouháme. Přebytečnou vodu vymačkáme. Přidáme vejce, prolisovaný…
Fazole den předem namočíme do většího množství vody.Druhý den vodu neslíváme, přidáme trochu saturejky a fazole uvaříme do měkka. Pokud je třeba, během vaření můžeme…
V misce smícháme jogurt, olej, špetku soli, pepř, saturejku, petrželku, chilli a hořčici. Maso naklepeme, osolíme a obalíme v marinádě. Přikryjeme a necháme přes noc v…
Nejdříve si dáme vařit kosti s libečkem a solí a česnekem na vývar na podlití. Hovězí krk kuchyňsky upravíme a nakrájíme na kostky ( cca 3 cm ). Do hlubší nádoby…
Palacinky upečieme klasickým spôsobom.Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme fazuľu aj s trochou vody, v ktorej sa varili, korenie sumah, osolíme a pridáme lístky…
Palacinky upečieme klasickým spôsobom.Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme fazuľu aj s trochou vody, v ktorej sa varili, korenie sumah, osolíme a pridáme lístky…
Chcete připravit poctivý guláš plný masa, fazolí a výrazné chuti? Tahle verze se zařadí do vašich rodinných kuchařek a potěší vaše strávníky. Nejjednodušší přílohou tak…
Vepřová krkovice je známá svou šťavnatostí a bohatou chutí, což ji činí ideální pro přípravu přírodních plátků. Když k ní přidáte čerstvé bylinky, vznikne jednoduchý,…
Tento pokrm, plný čerstvé zeleniny, fazolí a voňavého koření, je ideální pro milovníky mexické kuchyně a zdravého stravování. Snadná příprava a bohaté chutě dělají z…
Lehká zeleninová jídla jsou ideální do horkých dnů. Při přípravě navíc využijeme čerstvou zeleninu a bylinky z naší zahrádky. Lilky plněné směsí dušené zeleniny, kuskusu…
Šmakoun možná nepatří mezi běžné suroviny, ale v tomhle jednoduchém receptu s houbami a zeleninou ukáže, co umí. Jemně se opeče a spojí s dušenou směsí. Vznikne tak…
Dobře očištěnou zeleninu nakrájíme na tenké plátky, okořeníme. Cukr smícháme s olejem a vmícháme do zeleniny. Důkladně propracujeme rukama, aby zelenina pustila šťávu.…
Maso dáme do horké vody vařit asi na 10 minut. Předvařené omastíme sádlem, podlijeme, přidáme pokrájenou zeleninu, okořeníme a dáme péci. Na sucho opražíme mouku,…
Maso naklepeme, hustě protáhneme a proklínkujeme celerem a plátky okurek, osolíme, potřeme rozetřeným česnekem a po všech stranách dobře opečeme. Cibuli a mrkemv…
Na oleji nebo sádle si orestujeme cibulku do hněda, přidáme rajský protlak, taktéž orestujeme, abychom ho zbavili kyselosti a pak přidáme na kostky nakrájené maso.…
Na oleji orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli se slaninou, poté přidáme pokrájená játra, okořeníme, osolíme a přimícháme Ljutěnici. Podlijeme trochou vody nebo…
Fazuľku uvaríme do polomäkka v trošičke osolenej vody (tak, aby ani nezakryla fazuľku).Potom ju zalejeme smotanou, osolíme, pridáme saturejku a povaríme na miernom ohni,…
Fazole den předem namočíme do vody. Ráno přidáme saturejku a uvaříme je do měkka. Vodu nevyléváme.Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.Máslo rozpustíme a…
Fazole den předem namočíme do vody. Druhý den do vody přidáme špetku saturejky a uvaříme je doměkka. Scedíme a necháme vychladnout.Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek…
Kečup Standart : Rajčata omyjeme, osušíme, nakrájíme na kousky, dáme do velkého hrnce a přidáme nakrájenou cibuli, sůl, červenou papriku, rozemleté koření a rozvaříme.…
Tekvicu ošúpeme, vyberieme jadrá a narežeme na kocky.Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme cesnak narezaný na plátky, necháme zavoňať. Zasypeme múkou a…
Šošovicu namočíme aspoň na 4 hodiny.Cestoviny uvaríme a scedíme.Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme na plátky narezaný cesnak a a necháme zavoňať.Pridáme…