Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota2 007 kJ / 480 kcal
Bílkoviny2,45 g
Tuky2,05 g
Vláknina3,27 g
Cholesterol0 mg
Sodík24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy111,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jelikož jsem měla zelí dost, tak jsem nálev udělala z dvojité dávky. Pokud by se vám stalo, že vám nálev zbude tak jako mně, tak ho necháme vychladnout a uložíme na příště.

Zelí je chutné, dobré a lepší než v obchodě. :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Suroviny: zelí bílé hlávkové, sůl, kmín celý, voda, ocet, cukr krystal, sůl, pepř celý, koření nové koření, semínka hořčičná

TopRecepty.cz

Sterilované bílé zelí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kqGX