Cuketová omáčka na těstoviny
Recept ještě nebyl hodnocenV období sklizně cuket již nevíme co s nimi. Můžeme z nich připravit třeba jednoduchou omáčku, kterou podáváme společně s těstovinami. Její příprava není vůbec složitá a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V období sklizně cuket již nevíme co s nimi. Můžeme z nich připravit třeba jednoduchou omáčku, kterou podáváme společně s těstovinami. Její příprava není vůbec složitá a…
Jednoduchý a rychlý pokrm z cukety, ideální jako večeře podávaná s těstovinami. Skvělý způsob, jak zužitkovat sezonní zeleninu bez zdlouhavého vaření. Pokrm není třeba…
Slané koláče jsou skvělou svačinkou nebo večeří. Tento slaný koláč vás svojí vůní přenese do slunné Itálie. Koláč z listového těsta, s rajčaty a mozzarellou, není nijak…
Čerstvé hříbky dokonale provoní nejen les, ale také kuchyni. K těstovinám či k masu si z nich můžeme připravit lahodnou smetanovou omáčku. Je snadná, za pár chvil hotová…
Pizza připravená z kupované směsi na těsto má zajímavou náplň. Tvoří ji lehce povařená kapusta, papriky, cibule a slanina. Vláčnost dodává smetana s rozmíchanými vejci.…
Karbanátky z hovězího masa jsou lahůdka. Když do masové směsi přidáme houbovou směs, pozvedneme toto jídlo na dokonalý šťavnatý zážitek. Orestování hub dodá výsledku…
Grilovaný hermelín je rychlé a oblíbené jídlo, které se hodí nejen na letní grilování. Slanina, bylinky a brusinky mu dodají zajímavý kontrast chutí - jemný sýr, slaná…
Spojení jemného masového základu s lehce sladkokyselým rebarborovým přelivem vytváří nevšední gurmánský zážitek, který potěší každého milovníka originálních chutí.…
Hovězí pečeně patří mezi klasiku naší kuchyně. Kvalitní hovězí maso potřeme směsí papriky, česneku a štiplavého zázvoru. Po rychlém orestování jej necháme dusit spolu s…
Grilované medailonky z kuřecích stehen voní po divokém koření a díky dlouhému odležení v marinádě se jejich chuť naplno rozvine. Na grilu k nim přidejte plátky slaniny a…
Jednoduché jídlo, které voní po houbách, slanině a poctivé domácí kuchyni. Těstoviny se spojí s osmahnutými houbami, zalijí mlékem s vejci a zapečou dozlatova. Sytý a…
Palačinky lze plnit i na slano. Důkazem je tento výborný recept na houbové palačinky se strouhaným sýrem. Chuť hub se doplňuje s čerstvým tymiánem. Palačinky podávejte s…
Hladký krém z kapusty, doplněný restovanými liškami a křupavou slaninou. Polévka má bohatou chuť a jemnou texturu, voní po aromatických liškách a máslové jíšce.…
Další z tipů na rychlé jídlo. Těstoviny a jemná houbová omáčka s vinnou klobásou a výrazným parmazánem, to vše zjemněné smetanou, jsou ingredience, které v žádném…
Zapečená cuketa se žampiony, slaninou a salámem je voňavá, sytá a přitom jednoduchá. Jemná cuketa, šťavnaté houby a křupavá slanina se při pečení propojí v lahodný celek…
Italskou klasiku, jako jsou špagety à la carbonara tentokrát doplní opravdu netradiční surovina, a to křehké cuketové květy Ty jsou plněnými krémovým mascarpone sýrem s…
Šťavnaté knedlíčky z mletého masa dušené v kysaném zelí tvoří syté a voňavé jídlo, které vás v chladném období zahřeje. Kombinace masa, zelí a koření připomíná tradiční…