Pouťové řezy
Recept ještě nebyl hodnocenDo rozšlehaných bílků postupně přisypáváme hrnek pískového cukru a ušleháme tuhý sníh. Postupně do něj přidáme žloutky, olej, vodu a mouku s práškem do pečiva, vše dobře…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Do rozšlehaných bílků postupně přisypáváme hrnek pískového cukru a ušleháme tuhý sníh. Postupně do něj přidáme žloutky, olej, vodu a mouku s práškem do pečiva, vše dobře…
Jen posílám jako inspiraci. Korpusy jsou pečené v malých kastrůlcích. Plníme libovolným krémem. Já plnila pařížskou šlehačkou se ztužovačem. Na ozdobu jsem použila…
Vyšleháme šlehačku do tuha, vyšleháme sníh z bílků se špetkou soli.Žloutky s cukrem a rumem vyšleháme do pěny. Přidáme mouku, smíchanou s práškem do pečiva. Vznikne…
Ušleháme žloutky s cukrem, přidáme olej, mouku smíchanou s pr. do peč., kakao a nakonec vyšlehaný tuhý sníh z bílků. Vše smícháme a vlijeme do dortové formy vymazané a…
Těsto: Bílky ušleháme se špetkou soli. Přidáme cukr a po jednom zašleháváme žloutky. Pak vmícháme olej a vodu. Nakonec ořechy a mouku. Pečeme na velkém plechu vyloženém…
Těsto: žloutky, cukr a vařící vodu, kterou přidáváme postupně po lžících, třeme 15 minut. Pak přidáme mouku s práškem do pečiva střídavě s ušlehaným tuhým sněhem. Vše…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Retro okénko: Salonky byly původně luxusními bonbonky v salonech bohatých. Podle tohoto receptu si je připravíte i doma
Naučte se bezchybný máslový krém: Rady, jak vánoční cukroví dovést k dokonalosti
Magická svatojánská noc: Upečte si slaný svítek s bylinkami podle starodávného receptu