Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťáva limetková - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Linguine se špenátovým pestem

Linguine se špenátovým pestem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Připravíme mixér a vložíme do něho listy špenátu, zalijeme olejem, přidáme sýr, sůl, pepř, kešu, česnek a limetkovou šťávu.…

Letní bramborový salát z woku

Letní bramborový salát z woku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zemiaky osupeme a nakrajame najlepsie krajacom na hranolky.Dame varit v osolenej vode do "skoro" makka. Scedime a odlozime na stranu. Ja som pridal trosku praskovej…

Nonya

20 min

Limetkovy piskot

Limetkovy piskot

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cukor rozdelim na polovicu. Naslaham zltky s 2 lyzicami vody a polovickou cukru do penista. Bielka s cukrom naslaham do pevneho snehu. Do zltkovej zmesy preosejem muku a…

Hnětýnková buchta

Hnětýnková buchta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Máslo necháme změknout, přidáme vajíčka, mouku,a ostatní suroviny, zpracujeme. Těsto je polotuhé. Pokud je moc tuhé, můžeme přidat trochu mléka. Upečeme v troubě při 180…

Kuřecí kari po belizsku

Kuřecí kari po belizsku

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Na pánvi zahřejeme olej. Přidáme jemně nasekanou cibuli a česnek. Když začne měnit barvu, vmícháme kurkumu, kari a kmín.Pražíme 3 minuty, pak přidáme kuře, zakryjeme a…

evosheek

45 min

Smažený žraločí steak

Smažený žraločí steak

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Žraločí steak osušíme a pokapeme limetkovou šťávou.Připravíme marinádu. Pažitku, tymián, drobně nasekanou cibuli a česnek smícháme s výrazně pálivou chilli omáčkou a…

evosheek

45 min

Pikantní losos s nádivkou

Pikantní losos s nádivkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nejdříve si připravíme nádivku. Cibulku nasekáme na nudličky. Papričku podélně rozkrojíme, vyndáme jádřinec a semínka a nakrájíme ji na nudličky. Stejně na nudličky…

Dooga

45 min

Podtatranský dar

Podtatranský dar

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Mäso si nakrájame na kocky a necháme marinovať 24 hodín. Potom prudko opečieme na oleji. Vyberieme a do výpeku pridáme smotanu, sójovú omáčku, šťavu z limetky a bazalku,…

Ivana79

60 min

1 8 9 10 11 12

Naposledy jste si prohlédli