Máslové bylinkové kuře
Recept ještě nebyl hodnocenMáslové bylinkové kuře je dokonalým spojením jemného masa a bohatých chutí čerstvých bylinek. Tento recept přináší lahodně šťavnaté kuře, které je marinované v máslové…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Máslové bylinkové kuře je dokonalým spojením jemného masa a bohatých chutí čerstvých bylinek. Tento recept přináší lahodně šťavnaté kuře, které je marinované v máslové…
Pokud máte rádi kuřecí maso a omáčky, vyzkoušejte tuhle chuťově zajímavou bezlepkovou variantu kuřete na paprice. Cuketa zůstane chuťově neutrální a lehce pikantní…
Jídla z jednoho pekáče si v dnešní uspěchané době získávají stále větší oblibu. Zde jsou místo klasických brambor nebo rýže použity těstoviny. Dokonale do sebe natáhnou…
Kuřecí stehna můžete připravit na mnoho způsobů. Vařená kuřecí stehna s pórkovou omáčkou budou vděčným obědem. Příprava není nijak složitá a zaručeně si na nich…
Kuřecí paličky jsou oblíbené jídlo, které zvládne připravit i začátečník. Tentokrát zvolíme marinádu z medu a hořčice, která dobře spojuje pikantní a sladkou chuť.…
Kuřecí stehna pečená na másle a slanině jsou doplněna nádivkou z uzeného masa. Nádivka se peče v jenom pekáči s masem, takže do sebe krásně nasákne chuť i vůni výpeku.…
Tento pokrm je směsí křehkých kousků masa, sladkého hrášku, jemné hlívy a drobných nadýchaných zrnek tarhoňi. S lahodnou omáčkou tvoří toto jídlo plné energie ideální…
Stehna osolíme a posypeme kari kořením.Pekáček vymažeme máslem, na dno dáme nakrájenou cibuli nadrobno, česnek na plátky a na něj uložíme baby mrkvičku s kuřecími stehny…
Šťavnaté kuřecí maso, voňavé žampiony a sladký hrášek tvoří skvělou kombinaci, která chutná celé rodině. Tento rychlý a snadný recept se hodí jak na běžný oběd, tak na…
Zkuste klasické smažené řízky nahradit těmi pečenými. Kuřecí stehna stačí vykostit, zbavit kůže, potřít majonézou a obalit ve strouhance. Pak už se o vše postará trouba…
V horkých letních dnech dáváme přednost jídlům, která nezaberou mnoho času a obsahují čerstvé a svěží suroviny. Plněné tortilly se hodí nejen na oběd doma, ale snadno je…
Šťavnaté pečené kuře s jemně nasládlou dýní a novými bramborami. Lehce dochucené kmínem, rozmarýnem, česnekem, cibulí a podlité pivem. Syté jídlo z jednoho pekáčku,…
Pokud dáváte přednost lehčímu masu, vyzkoušejte kuřecí stehna pečená po vzoru tradiční svatomartinské husy. Podávejte je s červeným zelím a houskovým nebo bramborovým…
Tradiční rybí polévka je součástí štědrovečerní večeře. S knedlíčky z vařeného kapřího masa a strouhaného sýru a s hvězdičkami z nudlového těsta chutná skvěle již od…
Kuřecí stehna uvaříme v osolené vodě do měkka, přendáme do pekáčku a dáme do trouby na 160°C péct. Vajíčko vyšleháme do pěny, přidáme sekané bylinky, grilovací koření,…
Maso uvaříme ve vodě. Po vychladnutí obereme a nakrájíme na malé kousíčky. Papriku v kastrolku zprudka opečeme a poté ji vyndáme. Do výpeku dáme na kousky nakrájený…
Kuřecí stehna překrojíme na polovinu. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme posolené okořeněné maso a přikryjeme. Dusíme pět minut, pak posypeme maso jemně červenou mletou…
Kuřecí stehna kuchyňsky upravíme, posypeme hrubou solí a celým kmínem.Takto upravená stehna restujeme na oleji a na pokrájené zauzené slanině.Zalijeme malinko vývarem…
Do misky dejte mouku a kureci stehna a dobre promichajte. Nahrejte vetsi panev na strednim teple, pridejte olivovy olej a pridejte kureci stehna a opekajte asi 4 minuty…
Kuře opláchneme a osušíme papírovou utěrkou. Pod kůží uděláme opatrně prsty kapsu a vložíme do ní kousek másla. Okořeníme ze všech stran a vložíme do sáčku. Přidáme…
Kuřecí stehýnka omyjeme, osušíme, posypeme solí, čerstvě mletým pepřem, skořicí, pokapeme olivovým olejem a necháme 2 hodiny v chladu. Takto naložená stehýnka…
Troubu rozehřejeme na 180 stupňů, palice uzeného česneku rozpůlíme, pokapeme trochou oleje, posypeme solí a pepřem. Kuchyňsky upravená kuřecí stehna potřeme zbylým…
Nejdříve spaříme celer: dáme ho do mísy, zalijeme vroucí vodou, necháme 2-3 minutky stát a scedíme.Do vychladlého celeru přidáme ostatní suroviny (sůl, balzamiko a…
Maso omyjeme, osušíme, lehce naklepeme, mírně osolíme a okořeníme kořením. Necháme v chladu asi dvě hodiny odpočívat. Z vejce, mouky, sýra, vína, soli si připravíme…