Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Svíčková hovězí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Biftečky se žampiony

Biftečky se žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Naklepeme a osolíme maso, poprášíme hladkou moukou a zprudka opečeme. Na výpek dáme máslo, cibulku, párky, žampiony, papriku, přidáme kečup a zakápneme worčestrem. …

Biftek po židovsku

Biftek po židovsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Z odblaněné očištěné svíčkové nakrájíme bifteky, mírně je naklepeme paličkou, protkneme slaninou, osolíme, opepříme, posypeme drcenými jalovčičkami, pokapeme červeným…

Hovězí Wellington

Hovězí Wellington

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Sváteční pokrm pojmenovaný podle vévody z Wellingtonu je kvůli náročnosti na přípravu opravdovou kulinářskou výzvou. Šťavnatou hovězí svíčkovou zabalíme do sušené šunky…

cvrnda

125 min

Carpaccio z hovězí svíce

Carpaccio z hovězí svíce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Plátek svíčkové osolíme, opepříme a pokapeme olivovým olejem. Dáme ho mezi dvě fólie a hladkou stranou paličky ho velmi tence naklepeme. Fólii svrchu odstraníme a z…

Můj tataráček

Můj tataráček

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

2x pomleté maso smícháme s jemně nakrájenou cibulí, česnekem a zbylými surovinami.Tatarák dochutíme a necháme uležet v lednici minimálně tři hodiny.Na sádle usmažíme…

Biftek s ostružinami

Biftek s ostružinami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pro milovníky kombinací sladkých a slaných chutí tu máme jednu specialitu. Dokonalý kus hovězí svíčkové jen lehce okořeníme a zprudka orestujeme. K němu pak připravíme…

poslirecept

30 min

Steak podle Bruce Willise

Steak podle Bruce Willise

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Ze svíčkové si připravíme 3 medailónky, lehce rozklepeme, osolíme, opepříme, zakápneme sójovou omáčkou, olivovým olejem a necháme dvě hodiny odležet... Naložený maso…

Inspirováno Tournedos Rossini

Inspirováno Tournedos Rossini

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Z vytemperované svíčkové uřízneme čtyři špalíky, ovážeme špagátem, opepříme a na másle zprudka opečeme jak jsme zvyklí; osolíme a uložíme v teple (zabalené v alobalu). …

1 2 3

Naposledy jste si prohlédli