Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Svíčková hovězí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Biftek ala klasika

Biftek ala klasika

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso ze svíčkové nakrájíme na silné plátky (cca 4 cm), které klouby ruky mírně naklepeme a plátek tak zvětšíme a snížíme. Poté maso jen osolíme, opepříme a zprudka…

Kroupovka

10 min

Pho

Pho

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kosti vepřové, hovězí, kuřecí skelety nebo i kachní, krůtí - prostě kosti dát do studené vody a vařit na nízkém plameni. Na indukci na 3.Kus zázvoru, 3 cardamomy, cca 5…

Trojbarevný cop

Trojbarevný cop

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na delší proužky nakrájené maso promícháme s prolisovaným česnekem, pepřovým kořením a olivovým olejem. Necháme v ledničce minimálně 24 hodin uležet. Vezmeme z každého…

Biftek na zeleném pepři

Biftek na zeleném pepři

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Plátky svíčkové jemně naklepeme, osolíme a zakápneme worcesterovou omáčkou a olejem - vetřeme do masa a necháme chvíli v lednici uležet. Oloupeme brambory a na opravdu…

Kouzelný měšec

Kouzelný měšec

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Panenku naporcujeme, naklepeme, osolíme, kuřecí steaky nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a vše necháme přes noc v ledničce uležet. Kuřecí játru nakrájíme na…

Yukhoe (jihokorejský tatarák)

Yukhoe (jihokorejský tatarák)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso očistíme a nakrájíme na velmi tenké nudličky.Česnek a zázvor oloupeme a společně utřeme.Všechny suroviny přidáme k masu (sojovou omáčku, chilli omáčku, med,…

Steak jak z moc drahé restaurace

Steak jak z moc drahé restaurace

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pokud máte kvalitní hovězí maso a zatoužíte po pravém steaku, nemusíte nutně navštívit restauraci. Podle tohoto receptu si můžete připravit steak tak, jak ho připravují…

Nonya

50 min

Carpaccio z hovězí svíčkové

Carpaccio z hovězí svíčkové

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tenoučké plátky lahodného hovězího masa podávané na jemném salátovém lůžku – tak obvykle servírujeme carpaccio. Nejprve jej však musíme nechat v lednici odležet s…

Gabina_I

25 min

Můj tataráček

Můj tataráček

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

2x pomleté maso smícháme s jemně nakrájenou cibulí, česnekem a zbylými surovinami.Tatarák dochutíme a necháme uležet v lednici minimálně tři hodiny.Na sádle usmažíme…

Biftek s ostružinami

Biftek s ostružinami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pro milovníky kombinací sladkých a slaných chutí tu máme jednu specialitu. Dokonalý kus hovězí svíčkové jen lehce okořeníme a zprudka orestujeme. K němu pak připravíme…

poslirecept

30 min

1 2 3