Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pečený králík se špenátem

Pečený králík se špenátem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Králičí přední i zadní stehna jsem prošpikoval anglickou slaninou a česnekem. Posypal tymiánem a rozmarýnem. Dobře osolil a opepřil. Králíka jsem dal do pekáče. Zbytek…

evosheek

120 min

Dobrá svíčková na smetaně

Dobrá svíčková na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Na drobno nakrájený špek osmahneme přidáme maso a z každé strany necháme osmahnout, přidáme koření, kořenovou zeleninu, podlijeme a necháme dusit zhruba hodinu (než bude…

ProchiWoman

135 min

Domácí bylinková sůl

Domácí bylinková sůl

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Omyté a dobře osušené bylinky oddělíme od hrubých stonků. Na otrhané lístky použijeme hmoždíř nebo mixér. Začneme bylinkami a nasekáme je na jemno.Přidáme sůl a společně…

Dýňová rýže

Dýňová rýže

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Drobně pokrájenou cibuli nebo na kolečka pokrájený pórek osmažíme na kousku másla nebo trošce oleje dosklovata.Přisypeme na kostičky pokrájenou očištěnou dýni, kterou…

recepty73

35 min

Rizoto převážně červené

Rizoto převážně červené

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na másle osmahneme cibulku, plátky česneku, na kousky nakrájenou papriku a mrkev.Osolíme, opepříme, okmínujeme, přidáme propranou rýži, zalijeme vodou (lepší kuřecím…

Nina.Angels

35 min

Kuře na tymiánu

Kuře na tymiánu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuřecí stehna vykostíme, odblaníme, omyjeme studenou vodou, osolíme a opepříme.Na pánvi s poklicí rozehřejeme máslo a kousky kuřete z obou stran restujeme. Podlijeme…

Bahula

55 min

Masovo zeleninový nákyp

Masovo zeleninový nákyp

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Masovo-zeleninový nákyp je výborný nápad na letní pokrm. Kousků vhodné zeleniny se najde dost v chladničce a nákyp se po nezbytné přípravě surovin zapeče v jednom…

janky3

60 min

Cibuláčky Videorecept

Cibuláčky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Cibulové placičky si zamilujete zejména kvůli jejich všestrannosti. Využijete je jako chuťovku na party, přílohu ke grilovanému masu, svačinu do krabičky nebo třeba…

mika59

15 min

Segedin à la  „Šlajf“

Segedin à la „Šlajf“

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tradiční segedínský guláš, sytá a voňavá klasika, která patří mezi nejoblíbenější české pokrmy. Kombinace šťavnatého masa, kysaného zelí a smetany vytváří jedinečnou…

Josef Lerch

180 min

Restované žampiony

Restované žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Žampiony a máslo k sobě zkrátka pasují. Pokud při přípravě dodržíte postup, nepustí šťávu a budou tak akorát na skus. Když místo citronové šťávy použijete víno a přidáte…

hilgertom

30 min

Pomazánka z uzené makrely

Pomazánka z uzené makrely

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Uzenáče pečlivě vykostíme a maso buď rozmačkáme vidličkou,nebo utřeme do hladka. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme. Postupně přidáváme koření a vymícháváme…

Pstruh na bylinkách

Pstruh na bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pstruh patří mezi lososovité dravé ryby s lahodným a jemným masem. Stačí mu tak velice jednoduchá úprava. Pstruhy naplníme a potřeme směsí oleje, česneku a koření. Na…

Zbajdn

23 min

Daňčí maso na víně

Daňčí maso na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Daňčí maso dušené na červeném víně s cibulí, česnekem a voňavým tymiánem je skvělou volbou pro vydatný sváteční oběd. Díky pomalé přípravě se maso krásně rozpadá a…

poslirecept

165 min

Bolen na česneku s tymiánem

Bolen na česneku s tymiánem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Bolena zbavíme kůže a z obou stran hodně osolíme a necháme chvilku odpočinout. Do hrníčku si prolisujeme 6 stroužků česneku, přidáme tymián (já dávala víc než málo),…

Krůtí játra na slanině

Krůtí játra na slanině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Omytá a očištěná játra nakrájíme na plátky. Játra osmažíme na trošce oleje z obou stran asi 4 minuty. Vytáhneme je a uchováváme v teple. Na pánev přidáme nakrájenou…

mika59

30 min

1 15 16 17 18 19 93