Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Musaka od Moldavana

Musaka od Moldavana

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Lilky si nakrájíme na plátky, rozložíme na kuchyňské papírové utěrky, osolíme a necháme cca 20 minut "vypotit". Vodu setřeme a pak plátky osmažíme na rozpáleném oleji do…

Papriky plněné masem a pohankou

Papriky plněné masem a pohankou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Mleté maso smícháme s uvařenou pohankou podle návodu na krabici. Přidáme 2 vejce, koření do mletých mas, sůl a promícháme. Papriky vydlabeme a naplníme směsí. Vložíme do…

Bylinkové jogurtovo-hořčicové filé

Bylinkové jogurtovo-hořčicové filé

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Filety osušíme, osolíme a na hodinku je necháme odležet v marinádě, kterou jsme umíchali z jogurtu, hořčice, rozetřeného česneku a nasekaných lístků bylinek dle chuti,…

Růžičková kapusta se sýrem

Růžičková kapusta se sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

1. Kapustičky uvaříme dopoloměkka v osolené vodě 2. Slaninu nakrájíme na drobno a spolu s česnekem orestujeme na pánvi, smícháme s přecezenou kapustou, tymiánem,…

Jarní kopřivovo-špenátový krém

Jarní kopřivovo-špenátový krém

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na másle orestujeme krájenou cibuli a česnek.Po chvíli přidáme nakrájenou zeleninu, listy špenátu a kopřiv.Zalejeme vývarem a povaříme do změknutí. Dolejeme smetanu…

Křepelka v tymiánové omáčce

Křepelka v tymiánové omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Křepelky jsem očistil a naporcoval. Na prsou jsem je rozřízl, stehna a křidýlka oddělil. Vše jsem opláchl, osolil a opepřil. Na dvou lžících másla jsem uškvařil na…

evosheek

60 min

Pražma na bramborách pečená

Pražma na bramborách pečená

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Na bocích vykuchané pražmy uděláme několik hlubších zářezů, do kterých po osolení ryby vtlačíme kousky česneku a lístečky tymiánu. Do osoleného břicha ryby též přidáme…

Rýže s fazolí po belizsku

Rýže s fazolí po belizsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Omyjte fazole, pak fazole namočte na 4 hodiny do 6-8 šálky vody. Pokud jste při použití destilované vody, pak namočené fazole potřebuje jen 2 hodiny na změkčení. Fazole…

evosheek

60 min

Candát na smetaně a červeném víně

Candát na smetaně a červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Očištěného a omytého candáta nakrájíme na porce, opepříme, osolíme, a pokapeme trochou citronové šťávy. V pekáči rozpustíme máslo, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a…

evosheek

40 min

Vinná klobása pečená se zeleninou

Vinná klobása pečená se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Vinnou klobásu rozdělte na menší, asi 4-6 cm dlouhé klobásky. Na požadovaném místě je vždy několikrát zakruťte a oddělte nožem. Pórek nakrájejte na kolečka, kapustičky…

Jurgen.k

40 min

1 36 37 38 39 40 85

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více