

Pangas na kopru, tymianu a kmínu
Suroviny 2 porce
- 250 g filé z Pangase
- olivový olej (extra virgin)
- tymián
- kmín
- čerstvý kopr
- sůl
- citronová šťáva
Postup přípravy receptu
Filé z pangase pokapeme citrónovou šťávou, trochu osolíme, okořeníme kmínem, tymiánem a posypeme čerstvým nasekaným koprem. Necháme 20-30 min odležet.
Pak opečeme po obou stranách na malém množství olivového oleje, trochu podlijeme a cca 5 min podusíme. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory a dušená zelenina. Dobrou chuť.
Poznámka od kuchařky
Toto jsem dnes vařila se svou mamkou - ona je na ta dietní jídla.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Pangas na kopru, tymianu a kmínu
-
Za každý recept na pangase jsem vděčná. Určitě bude dobrý
+
-
Díky za chválu, která v tomto případě patří mé mámě. Já jsem na to koukala v první chvíli divně -
ryba s koprem
, ale výsledek mně překvapil. Bylo to moc dobré.
-
To se mi líbí.Jednoduché,lehké a rychlé.Dávám bodík,určitě je to dobré.
-
Krásná fotka
Pěkný, dietní recept.
+