Velikonoční sekaná
Recept ještě nebyl hodnocenVelikonoční sekaná s bramborovou kaší se skvěle hodí ke svátečnímu obědu. Mleté maso plněné špenátovou náplní a vejcem vytváří na řezu mozaiku barev, která přímo láká k…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Velikonoční sekaná s bramborovou kaší se skvěle hodí ke svátečnímu obědu. Mleté maso plněné špenátovou náplní a vejcem vytváří na řezu mozaiku barev, která přímo láká k…
Velikonoční sekaná s bramborovou kaší se skvěle hodí ke svátečnímu obědu. Mleté maso plněné špenátovou náplní a vejcem vytváří na řezu mozaiku barev, která přímo láká k…
Voňavé, zlatavé a tak akorát do ruky – tyhle mini mazance jsou ideální velikonoční pokušení. Malé bochánky z jemného máslového těsta s kousky meruněk a křupavými…
O Velikonocích nikdy nechybí vajíčka připravená na různé způsoby. Originálními jednohubkami jsou obarvená vajíčka, plněná pomazánkou ze žloutků a sardelové pasty. Nejen…
Mezi méně často používané druhy masa patří kůzlečí, které je chutné a patří především ke svátkům jara. Maso předem naložíme do osoleného mléka, zbaví se tak svého…
Na jeden ze symbolů Velikonoc, beránka, má každá hospodyňka svůj osvědčený recept. Pokud máte rádi biskupský chlebíček, pak vám zajisté přijde k chuti tento beránek plný…
Nádivka, nebo také hlavička, patří mezi tradiční velikonoční pokrmy. Je plná mladých kopřiv a uzeného masa a svojí chutí navodí tu správnou velikonoční atmosféru. Upéct…
Příroda se zelená a v objevuje se také spousta jarních bylinek, které mají pozitivní vliv na naše zdraví. Mezi ně patří také mladé kopřivy, které v kuchyni naleznou své…
Zkuste letos místo tradičního beránka upéct velikonočního zajíčka! Je nadýchaný, voňavý a díky lesklé polevě z vaječného likéru skvěle chutná i vypadá. Upečte si tuto…
Zapečené brambory jsou oblíbeným obědem, nebo večeří. Připravit se dají na mnoho způsobů, vyzkoušejte je zapéct třeba se zeleninou a šunkovými rolkami, plněnými…
Zapečené brambory jsou oblíbeným obědem, nebo večeří. Připravit se dají na mnoho způsobů, vyzkoušejte je zapéct třeba se zeleninou a šunkovými rolkami, plněnými…
Ze zbylého knedlíku s oblibou připravujeme knedlíky s vejci. Zkusili jste už ale ze zbylého knedlíku připravit nádivku? Určitě to vyzkoušejte, nádivka je moc dobrá a…
Velikonoční kraslice nemusí být jen ty malované a zdobené. Připravte si s námi tyto lahodné kraslice slané chuti. Do čistých vaječných skořápek naplníme vaječnou směs se…
Toto nekynuté těsto je velice univerzální, dá se použít na slanou i sladkou verzi. My jej použijeme na tradiční velikonoční pochoutku, zapečené maso do bochánků. Toto se…
Toto nekynuté těsto je velice univerzální, dá se použít na slanou i sladkou verzi. My jej použijeme na tradiční velikonoční pochoutku, zapečené maso do bochánků. Toto se…
Toto nekynuté těsto je velice univerzální, dá se použít na slanou i sladkou verzi. My jej použijeme na tradiční velikonoční pochoutku, zapečené maso do bochánků. Toto se…
Na Velikonoce by neměl na sváteční snídani chybět nadýchaný mazanec. Jeho verzi můžete připravit i v rozkošných mini mazancích, kdy kynuté těsto rozdělíte na více dílů,…
Tuto netradiční roládu můžeme připravit třeba na jarní svátky. Bramborové těsto vyplníme pestem z medvědího česneku a masovou směsí. Na tu použijeme uvařené uzené maso,…
Každá nádivka je něčím specifická, tato je zcela bez masa a plná zelené svěžesti. Hrášek dodá nádivce sladkost a krásnou texturu, medvědí česnek pikantnost a špenát…
Luxusně zdobené kanapky jsou skvělou alternativou klasických rohlíkových jednohubek. Základy na kanapku upečeme z křehkého těsta. Na to pak naneseme lahodný krém a…
Luxusně zdobené kanapky jsou skvělou alternativou klasických rohlíkových jednohubek. Základy na kanapku upečeme z křehkého těsta. Na to pak naneseme lahodný krém a…
Kůzlečí maso je vzácnou surovinou v naší kuchyni. Dobře připravené kůzlečí maso je opravdovou delikatesou. Navíc je snadno stravitelné. Z kůzlečího masa můžeme připravit…
Velikonoce jsou svátky, pro které je typické spousta různých sladkých dobrot, kterými potěšíte chuťové pohárky vašich koledníků. Dort ve tvaru vejce, plněný čokoládovým…
Tradiční velikonoční sladkou dobrotou jsou jidáše z kynutého těsta, které se pečou ke snídani o Zeleném čtvrtku. Říká se, že kdo sní jidáše za svítání bude se těšit…