Dětská jablečná přesnídávka II.
Recept ještě nebyl hodnocenChcete uchystat něco, co ocení nejmladší členové vašich rodinných klanů? Zkuste připravit sladkou jablečnou přesnídávku. Dá se sterilovat a můžete pak kdykoliv sáhnout…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Chcete uchystat něco, co ocení nejmladší členové vašich rodinných klanů? Zkuste připravit sladkou jablečnou přesnídávku. Dá se sterilovat a můžete pak kdykoliv sáhnout…
Víkendový moučník vždy potěší celou rodinu? Vyzkoušejte jednoduchý a lehký dortík s ovocem a želatinou. Křehký nadýchaný piškot s krémem plným tvarohu a s oblíbeným…
Vejce vyšleháme s cukrem, přidáváme vodu po lžících.Po vyšlehání do husté pěny přimícháme lehce mouku smíchanou s práškem do pečiva.Nalijeme na plech s pečicím papírem a…
Velmi oblíbená buchta na plech, která nás ihned přenese zpět do dětství. Pudink se peče dohromady s těstem, díky tomu vznikne zajímavá mozaika a typický vlnitý povrch.…
Nakládané salátové okurky, připravené bez dlouhého čekání, jsou křupavou a chutnou pochoutkou. Během pár hodin získají okurky díky jednoduchému nálevu svěží kyselkavou…
Jak už název napovídá, tyto řezy jsou velmi snadné a rychlé na přípravu. Budete potřebovat jen několik základních surovin, které máte doma vždy po ruce. Voňavé kakaové…
S parným létem se také pojí sklizeň sezónního ovoce, z jehož přebytků můžeme připravit lahodnou domácí marmeládu. Příjemně sladkou broskvovou marmeládou můžete naplnit…
Užijte si dokonalou kombinaci křehkých piškotů namočených v lahodné kávě, které se spojí s krémovou jemností pudinkové náplně a pikantností džemu. Tato delikátní skladba…
Nebe na plechu, přesně tak by se dala popsat tato propadlá buchta. Nejen, že nádherně vypadá, ale ještě lépe chutná. Dvoubarevný kyprý korpus je plný vanilkového pudinku…
Na jídelním lístku každé české hospody najdete zcela jistě utopence. A není se čemu divit, protože se jedná o dokonalý vyprošťovák, který znaly už naše babičky. Základem…
Svěží a vláčné, takové jsou tyto řezy s příjemně osvěžujícím krémem ze šlehačky a zakysané smetany. Pod vrstvou krému můžeme korpus pokapat rumem, natřít pikantní…
Chuťově výrazné pirohy jsou z nudlového těsta naplněného brynzovou nádivkou. Podáváme je posypané pažitkou a opečenou slaninou anebo zalité zakysanou smetanou. Už jen po…
Sushi je tradičním japonským pokrmem, který už si ale našel místo i v srdcích Čechů. Výroba domácího sushi je navíc poměrně snadná a může to být i zábava. Stačí správně…
Zapečené brambory mají mnoho způsobů přípravy. Tento recept je ze syrových bramborových plátků, tudíž ušetří jedno vaření. Přidat můžete oblíbené uzené maso či uzeninu a…
Toto je základní recept na klasickou smetanovou zmrzlinu, kterou můžeme libovolně upravovat podle své chuti. Můžeme ji dochutit například vanilkou, jahodovou marmeládou…
Piškotový ovocný koláč je lehký a osvěžující dezert do horkých letních dní. Fantazii se meze nekladou a můžete využít přebytky jakéhokoliv ovoce ze zahrádky. Skvěle…
Rafinovaně lahodný recept využívající jablka. Nejběžnější ovoce, které lze sehnat. Jablka ve spojení s pudinkovou vrstvou vytvoří šťavnatý zákusek, který i moc pěkně…
Křupavé vypečené rohlíky pozvednou každou snídani na královskou hostinu. K domácí výrobě potřebujete jen pár základních surovin a trochu volného času. Naučte se…
Okurky vydrhneme kartáčkem. Do každé sklenice na dno dáme kousek kopru, kolečko mrkve, kolečko křenu a po jednom bobkovém listu.Dále přidáme do každé sklenice 3 kuličky…
Blíží se víkend a přemýšlíte, jakou dobrotu upečete rodině jako zákusek? Připravte jim tyto salko řezy, které si okamžitě zamilují a příště je budete péct rovnou z…
Úchvatný koláč efektní na pohled zároveň vynikající svou chutí. Kombinace třešní a náplně pohladí chuťové pohárky. Nevěříte? Schválně zkuste připravit třeba na nedělní…
Jemný koláč, který je nadýchaný jako peřinka je plný rybízu a zdobí jej bílkový sníh upečený na krustu. S pár surovinami a nenáročným postupem vykouzlíte opravdu…
Máte zásobu vlašáků a hledáte recept na lahodný moučník? Určitě vyzkoušejte tyto ořechové řezy s krémem ze Salka. Jsou vláčné, voňavé a rozplynou se v ústech. Nejlépe…
Bavorské špecle jsou oblíbenou přílohou, která si nachází své místo i v české kuchyni. Příprava není složitá, nicméně vyžaduje trochu zručnosti. Ale není důvod k obavám,…