Kančí na červeném víně
Recept ještě nebyl hodnocenKančí maso má výraznou chuť, vůni a je velice šťavnaté. Za pomoci pomalého hrnce můžete téměř bezpracně připravit kančí maso na červeném víně tak měkké, že se až rozsýpá…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kančí maso má výraznou chuť, vůni a je velice šťavnaté. Za pomoci pomalého hrnce můžete téměř bezpracně připravit kančí maso na červeném víně tak měkké, že se až rozsýpá…
Chcete si upéct domácí křupavý chléb, ale odrazuje vás složitý postup hnětení a překládání těsta? Právě pro vás je tento recept. Upéct podle něj chlebík zvládne doslova…
Chcete si upéct domácí křupavý chléb, ale odrazuje vás složitý postup hnětení a překládání těsta? Právě pro vás je tento recept. Upéct podle něj chlebík zvládne doslova…
S nutrií se u nás na talířích často nesetkáme, a je to škoda, protože její maso je velmi jemné a dietní. Naložená v této chuťově vyvážené marinádě a pečená v troubě…
Pokud jste v oblasti pečení začátečníci, ideálním moučníkem pro vás jsou právě muffiny. Vláčné medové muffiny s rozinkami a nastrouhanými jablky budou do půlhodiny na…
Mouku, cukr, kakao a prášek do perníku promícháme v míse, pak přidáme vlažné mléko smíchané s medem, vejce, rum, citronovou šťávu i kůru, olej a promícháme, nakonec…
Šťavnaté vepřové plátky s vůní slaniny, hub a hořčice jsou skvělým tipem na vydatný oběd, na kterém si pochutná celá rodina. Maso se při dušení krásně spojí s cibulí a…
Ozdobou každé oslavy je rozhodně dort. Vsaďte na osvědčený piškotový korpus, který se vám vždy povede. Díky oleji bude i dostatečně vláčný. Recept může působit složitě,…
Pokud chceme ochutnat opravdu kvalitní klobásu, musíme si v dnešní době buď hodně připlatit, nebo se pustit do výroby sami. Domácí klobásky nelze s těmi zakoupenými…
Na křehká kachní prsa s křupavou kůrčičkou nemusíte chodit do nejbližšího asijského bistra, ale můžete je připravit v pohodlí vaší kuchyně. Krásně voňavé maso podávané…
Pomalu pečená husa, předem naložená v láku, je lahůdka plná výrazné chuti a vůně. Díky marinování v rozmarýnu maso získá jemnou bylinkovou chuť. Na povrchu je husa…
Salám, cibule a zelenina v lehce kyselém nálevu jsou ideálním pohoštěním k pivu. Pokud si vyhrajete s vykrajováním salámu a zeleniny, budou utopenci vypadat jako malé…
Upečte si domácí rohlíky, které se nebojí být trochu větší a buclatější. Díky tomu se do nich vejde poctivá porce vlašského salátu. Měkoučké, voňavé a ideální na…
Upečte si domácí rohlíky, které se nebojí být trochu větší a buclatější. Díky tomu se do nich vejde poctivá porce vlašského salátu. Měkoučké, voňavé a ideální na…
Snadnější už to ani být nemůže. Nečekaná návštěva nebo neodolatelná chuť na koláč? S tímto receptem to máte jednoduše vyřešeno. Křehké těsto, na kterém leží sladké…
Klasický italský chléb připravíme velmi jednoduše z pár surovin. Po vykynutí těsto potřeme olivovým olejem, vytvoříme v něm dolíčky a posypeme solí. Do těsta můžeme…
Nakládané zelí, je tradiční pochoutka, která spojuje křupavost čerstvého zelí s lahodně kyselým nálevem. Tento domácí skvost obohatí vaši kuchyni o zdravou a chutnou…
Rýže, zelenina a kuřecí maso, vše pečené v jednom pekáčku. Vyzkoušejte toto výborné jídlo, ve kterém se skvěle doplňují chutě paprik, rajčat a česneku. Navíc ho zvládne…
Sušené droždí smícháme v misce s teplou vodou (rozkvedláme vidličkou), přidáme půl lžičky cukru a přikryjeme utěrkou. Necháme 15 minut nakynout.Ve velké míse smícháme…
Vepřové nudličky mohou mít spoustu podob. Tyto se zeleninou si můžeme připravit jako pikantní pokrm přidáním různého koření. Pro děti ale zvolíme omáčku méně ostrou s…
Není nad křehké domácí rohlíky, které krásně provoní vaše obydlí. Naplňte je šunkou a stane se z nich hotová delikatesa, po které se jen zapráší. Náplň můžete obměnit…
Recepty podle československých norem jsou jistou zárukou skvělého pokrmu. S našim dalším receptem si tak můžete připravit lahodné hovězí maso doměkka podušené na…
Sezóna hrušek je v plném proudu zejména na sklonku léta, kdy přichází čas na jejich zpracování. Připravte třeba výborný ovocný kompot. Hrušky mají samy o sobě úžasnou…
Když chcete najít zaručený recept na zavařování masa, najdete dva způsoby přípravy - z masa syrového nebo pečeného. Další otázkou je použití koření, které může způsobit…