Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Punčový dort podle Josefa Maršálka

Punčový dort vznikl již někdy za první republiky, a to nejspíš velkou náhodou, jelikož jej cukráři připravovali ze zbytků korpusů jiných dortů. Ovšem dort z tohoto receptu není zbytkový, nýbrž dotažený do posledního detailu cukrářem Josefem Maršálkem.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby odležení dortu

140 min (120 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby odležení dortu)

16. 2. 2024 10:45

Suroviny pro 1 kus

1 kus

forma o průměru 24 cm, k pečení jsou potřeba dvě formy

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie32 859 kJ / 7 854 kcal
Bílkoviny120,66 g
Tuky236,32 g
Vláknina19,15 g
Cholesterol 2,33 g
Sodík 1,83 g
Sůl4,85 g
Sacharidy1 209,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka hladká, olej, prášek do pečiva, sůl, kurkuma, potravinářské barvivo gelové, rum, voda, cukr krupice, citron, pomeranče, skořice celá, badyán, cukr moučkový, ovoce lesní, jahodová marmeláda, ovoce sušené

TopRecepty.cz

Punčový dort podle Josefa Maršálka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lY2o6