Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelí červené - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie183 kJ /
44 kcal
Bílkoviny1,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,40 g
Tuky0,20 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,12 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,00 g
– cukry7,80 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Coleslaw Videorecept

Coleslaw

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Křehký osvěžující zelný salát, pocházející z Holandska, si velmi jednoduše připravíme i my. Zelí, mrkev a cibuli drobně pokrájíme či nastrouháme, zalijeme sladkokyselým…

aadulka

25 min

Lahodné dušené hlávkové zelí Videorecept

Lahodné dušené hlávkové zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Nejoblíbenější česká zeleninová příloha. Zde už musíte mít nějaké zkušenosti v kuchyni, hlavně odhad množství, aby výsledkem bylo optimálně sladkokyselé zelí, které bude…

hanyss

50 min

Salát z červeného zelí Videorecept

Salát z červeného zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zelný salát patří mezi oblíbené přílohy k hlavnímu jídlu. Obvykle se k jeho výrobě používá bílé zelí. Tento salát je z červeného zelí a díky medu a jablečnému octu má…

mirca75

30 min

Červené zelí

Červené zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do kastrolu dáme 2 lžíce sádla a na něm smažíme cibuli do sklovata. Poté přidáme hladkou mouku a zlehka osmažíme. Hotovou jíšku dáme stranou.Hlávku zelí pokrájíme na…

Pojednání o BORŠČI

Pojednání o BORŠČI

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Z Wikipedie: Boršč (také boršč, bortsch, borstch, Borsh, boršč, Ukrajinský: борщ, v jidiš: באָרשט) je polévkou, která je populární v mnoha zemích střední a východní…

Jarní vietnamské závitky Videorecept

Jarní vietnamské závitky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Asijská kuchyně se stala v našich končinách velmi oblíbenou. S dostupností surovin, které této kuchyni vládnou, si dnes již můžeme mnoho specialit připravit i doma.…

toprecepty.cz

22 min

Hamburger vepřo knedlo zelo

Hamburger vepřo knedlo zelo

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Připravíme kvásek z 50 g polohrubé mouky, 50 ml vlažného mléka a cukru. Kvásek promícháme a necháme vykynout.Nakrájíme rohlík na kostičky, přidáme rozpuštěné máslo, sůl…

Noky v červeném zelí

Noky v červeném zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejdříve si připravíme těsto: brambory řádně vydrbeme kartáčkem pod vodou a dáme vařit i se slupkou doměkka. Vodu osolíme. Zatímco se nám brambory vaří a poté budou…

rebeka

90 min

Zelná pomazánka

Zelná pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ze zelí vymačkáme vodu a drobně ho pokrájíme, přidáme nastrouhaný salám a vejce, cibuli najemno, majolku a ochutíme. Necháme chvíli uležet. Mažeme na chlebíčkovou večku.

Fazolová polévka  samotáře  Rermora

Fazolová polévka samotáře Rermora

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Přistoupíme ke šporáku a pokusíme se zapáliti hořák. Vzplane li zemní oheň, je to důkaz, že elementálové jsou nakloněni vaření našemu. Ve větším kastrólu osmahneme na…

cekrops

120 min

Červené zelí ke kachničce

Červené zelí ke kachničce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Přílohové červené zelí vylepšené o jablka a sušené švestky se skvěle hodí ke kachně, ale vychutnáte si ho i s jinými druhy masa a uzenin. Jeho příprava je velmi snadná a…

janahh

60 min

Salát s cizrnou a mozzarellou

Salát s cizrnou a mozzarellou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Saláty nemusí být nutně jen pár zelených listů a kousků zeleniny. Připravte si s námi tento barevný, chutný, křupavý a výživný salát. Je mixem skvělých surovin, jako je…

Červené zelí s jablky

Červené zelí s jablky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Červené zelí s jablky je lahodná kombinace sladkosti a jemné kyselosti, která dodá šmrnc každému jídlu. Dušené zelí získá díky jablkům příjemně sladkou chuť, která…

Bavorské červené zelí od Lemarti

Bavorské červené zelí od Lemarti

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Až budete chtít připravit třeba k nedělnímu obědu kachnu se zelím, zkuste tohle červené. Zelí se připravuje podle krajové zvyklosti a tak je na něj spousta receptů.…

lemarti

30 min

1 2 3 5

Naposledy jste si prohlédli