Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Červené zelí s křenem i na zimu

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 9. 2019 18:36

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie26 048 kJ / 6 226 kcal
Bílkoviny75,60 g
Tuky210,96 g
Vláknina134,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,64 g
Sůl0,00 g
Sacharidy946,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MamlajdaD MamlajdaD

8. 9. 2019 19:10

hosta: Já se letos na to zelí, červené i bílé chystám, tak jestli mi to vyjde a budu fit, tak to udělám a zkusím, jak navrhuješ.;-)Chci zkusit i to marinované na salát (s tím pyrosiřičitanem), to jsem ještě nikdy nedělala.:-8 Tak pokud mi to vyjde a udělám, přidám i fotky. :-D Přeju samé pohodové dny!:yes::-K:-K

hosta hosta

8. 9. 2019 18:52

MamlajdaD: No snad máš třeba trošku chladnější komoru, špajz - stačí tak do 20 st., fakt jsem nikdy nesterilizovala. Zkus takto - pokud budeš krouhat a nakládat - nechat třeba dvě tři menší sklínky a uvidíš sama

MamlajdaD MamlajdaD

8. 9. 2019 18:50

hosta: Dík za komentář! No já jsem to zatím nikdy nesterilizovala, ono se to brzy snědlo, a dělávala jsem to až později, na konci podzimu a to bylo ještě v baráčku, tam jsem to nemusela ani mít v lednici. Ale v paneláku, když je tam ten cukr, tak nevím, jestli by to nezačalo kvasit. Myslíš, že ne?:-? (Doma se mi občas smějí a říkají mi "paní opatrná", ale já fakt raději vše na jistotu.);-):-D:-D:-D

hosta hosta

8. 9. 2019 18:41

Znám z bílého zelí, křenu dvě sklenky a hlavně - nikdy jsem nesterilizovala, není to nutné, Deko to zajistí:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: červené zelí s křenem sterilizované červené zelí s s křenem cervene zeli cibuli a s křenem sterilizované červené zelí s křenem sterilizované zelí s křenem křen na na zimu sterilizovane červene se zelim sterilizovane červene se zelim

Suroviny: zelí červené, cibule, cukr krystal, olej, ocet, křen strouhaný, deko

TopRecepty.cz

Červené zelí s křenem i na zimu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l3o7