Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
5 foto Hodnocení 5× Jaké koření na zvěřinu? To správné dokonale zvýrazní a podtrhne výsledný pokrm
6 foto Hodnocení 34× Jak připravit bažanta? Může se péct, dusit i vařit a my poradíme, jak na to
Hodnocení 25× Jak zpracovat zvěřinu. 6 tipů, na co si dát u zvěřiny pozor a jak ji nejlépe využít
Hodnocení 31× Vyhráli jste na mysliveckém plese první cenu v tombole a nevíte, jak na zvěřinu? Poradíme, jak ji zpracovat i oblíbené recepty
Pučálka z naklíčeného hrachu je zdravější a levnější než chipsy. Takhle jednoduše se navíc připravuje