Bažant dušený na jablkách
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 743 kJ / 2 807 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 9,25 g | 
| Tuky | 292,04 g | 
| Vláknina | 7,80 g | 
| Cholesterol | 523 mg | 
| Sodík | 3,21 g | 
| Sůl | 8,00 g | 
| Sacharidy | 31,40 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Bažanta prošpikujeme slaninou, osolíme a dáme dusit na másle. Můžeme podlít vodou. Ke konci dušení přidáme jablka, oloupaná, nakrájená na čtvrtky a dusíme. Když je bažant měkký,tak ho vyndáme a naporcujeme.
	Krok 2: Jablka protlačíme přes sítko a do takto vzniklé kaše přidáme asi 3 lžíce smetany, několik kapek citrónové šťávy. Podle chuti si můžete ještě přidat 2 kostky cukru. Zamícháme, prohřejeme a podáváme k naporcovanému bažantu.
Zveřejněno 5. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Bažant dušený na jablkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9l
Moje poznámka
					
				
Bažant dušený na jablkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9l
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 5 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 6 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 6 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 7 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 8 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							bažant recepty, 
						
						
							bazant, 
						
						
							bažant na smetane, 
						
						
							recepty z bažanta, 
						
						
							bažant recept, 
						
						
							příloha k bažantu, 
						
						
							recepty na bažanty, 
						
						
							recept na bažanta, 
						
						
							příloha k bažantovi, 
						
						
							recepty-bažant, 
						
						
							prodej bazantu, 
						
						
							recepty bažant, 
						
						
							jak uvarit bazanta, 
						
						
							recepty na bažanta, 
						
						
							jak upect bazanta, 
						
						
							recept bažant, 
						
						
							pokrmy  z bazanta, 
						
						
							bazanti recepty, 
						
						
							bažant-recepty, 
						
						
							recept na bažanty
						
					
						Suroviny:
						
							bažant, 
						
						
							slanina, 
						
						
							jablko, 
						
						
							smetana, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							sůl, 
						
						
							máslo
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (3)