Bažant dušený na jablkách
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 743 kJ / 2 807 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,25 g |
| Tuky | 292,04 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 523 mg |
| Sodík | 3,21 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 31,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bažanta prošpikujeme slaninou, osolíme a dáme dusit na másle. Můžeme podlít vodou. Ke konci dušení přidáme jablka, oloupaná, nakrájená na čtvrtky a dusíme. Když je bažant měkký,tak ho vyndáme a naporcujeme.
Krok 2: Jablka protlačíme přes sítko a do takto vzniklé kaše přidáme asi 3 lžíce smetany, několik kapek citrónové šťávy. Podle chuti si můžete ještě přidat 2 kostky cukru. Zamícháme, prohřejeme a podáváme k naporcovanému bažantu.
Zveřejněno 5. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bažant dušený na jablkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9l
Moje poznámka
Bažant dušený na jablkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9l
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se smetanovým špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Husí stehna s jablky
Přidáno před 4 hodinami
Čočková polévka s nočky a párkem
Přidáno před 5 hodinami
Fazolová polévka podle tatínka
Přidáno před 7 hodinami
Bavorský guláš
Přidáno před 7 hodinami
Cibulačka se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Prosedlá buchta s tvarohem a povidly
Blanca2 před 30 minutami
Třeboňské kapří hranolky
mazlak před 45 minutami
Vitacitový koláč
cuprova denisa před 1 hodinou
Halušky s brynzou
magdalenka před 2 hodinami
Vaječná tlačenka s masoxem
magdalenka před 2 hodinami
Škvarky z DP
magdalenka před 2 hodinami
Česnekové buchty
magdalenka před 2 hodinami
Trojúhelníky s česnekem
magdalenka před 2 hodinami
Štika s anglickou slaninou a cibulí
clovek1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
bažant recepty,
bazant,
bažant na smetane,
recepty z bažanta,
bažant recept,
příloha k bažantu,
recepty na bažanty,
recept na bažanta,
příloha k bažantovi,
recepty-bažant,
prodej bazantu,
recepty bažant,
jak uvarit bazanta,
recepty na bažanta,
jak upect bazanta,
recept bažant,
pokrmy z bazanta,
bazanti recepty,
bažant-recepty,
recept na bažanty
Suroviny:
bažant,
slanina,
jablko,
smetana,
šťáva citronová,
sůl,
máslo
Komentáře (3)