Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 856 kJ / 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bazalkovo-mátový sorbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oX2Y
Moje poznámka
Bazalkovo-mátový sorbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oX2Y
Nejnovější recepty
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 9 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno před 10 hodinami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 15 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 8 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 11 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 11 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 13 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 13 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 14 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 15 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 16 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 16 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 16 hodinami
Tématické fráze:
domácí matovy sorbet,
sorbet se sektem,
recept kureci sorbet,
domácí matova sorbet,
máta sorbet recept,
mátový sirup bazalkou,
modrastrecha.cz,
zmrzlina se sektem,
bazalkovo jahodovy sorbet,
sorbet se sektem a mátou,
matoni šorlet,
matove brambory,
mátový sorbet zmrzlina,
citronová zmrzlina se sektem,
omáčka bazalkovo mátová,
bazalkovo mátové brambory,
mátové tyčinky recept
Suroviny:
zmrzlina citronová,
bazalka čerstvá,
máta,
sekt,
led
Komentáře (10)
chtěla bych se zeptat jestli jsi autorkou fotky i na tomto vloženém odkazu
jarka skrobakova:
rebeka: díky holky
Kristýniny fotky jídel znám i z jiného webu a fakt umí