Zdeněk Pohlreich oslavil stovku! K výjimečného milníku drsňákovi z pořadu Ano, šéfe! popřál i michelinský šéfkuchař
Sedm nejlepších způsobů, jak připravit rybí filé: Smažená klasika, na asijský způsob i zapečené se sýrem zachutná všem
KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
Hodnocení 4× Jak udělat bedlové řízky? V trojobalu chutnají báječně, výbornou chuť jim dá česnek
Video Hodnocení 38× Jak udělat bedly na kmíně? Tato rychlovka je ideální chuťovkou pro unavené houbaře
Škvarky z bedel připravíte za chvilku: Milovníci hub ocení aroma i chuť, nadšení budou i příznivci originálu ze sádla
Houbové koření ze sušených bedel: Vynikající dochucovadlo se hodí do polévek, omáček nebo do houbového kuby
Jak na šťavnaté řízky z bedel: Nejlepší jsou smažené na sádle, důležité je použít do trojobalu tu správnou mouku
Bedly na kmíně: Dokonalá rychlá dobrota z čerstvých hub voní sádlem a lesem a přípravu zvládne i začátečník
10 foto Velká houbová mapa 2024: Na jihu Čech rostou bedly, u Hradce klouzky, na Moravě lišky a smrkové hřiby
3 foto Hodnocení 87× Jak udělat houbovou smaženici? Jednoduché jídlo z hub miluje snad každý houbař
5 foto Hodnocení 197× Jak připravit bedly na kmíně? Stačí jen pár surovin a houbová pochoutka je na světě
14 foto Hodnocení 81× 7 bedlových receptů: Oblíbené houby jsou výtečné na kmíně, smažené i pečené
4 foto Hodnocení 49× Bedly jsou oblíbeným houbařským úlovkem. Umíte je bezpečně poznat a chutně upravit?
Španělské ptáčky z vepřového masa: Aroma jim dodá pikantní hořčice, barvu tmavá jíška a na stole jsou do hodiny
Horkovzdušná fritéza jako pomocník: Vybrat správný typ není složité. Stačí vědět, komu bude sloužit a co do ní přijde