Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bedly jako škvarečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MjYQ
Moje poznámka
Bedly jako škvarečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MjYQ
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 22 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 22 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 30 minutami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 1 hodinou
Vrstvený salát
Haname před 2 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 3 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 6 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 6 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 6 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 6 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 7 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 7 hodinami
Tématické fráze:
bedla recept,
škvarky z bedel,
bedle na kmine,
škvarky z bedly,
bedly na kmíně,
polévka z bedel,
recepty z bedly,
nejlepší recepty z bedel,
bedly na sádle,
bedle recepty,
bedla,
recepty z bedel,
bedla na kmíně,
bedly recepty,
bedla recepty,
bedla na sádle,
škvarky z bedlí,
ryzec syrovinka recept,
držtková polévka z bedel,
držková polévka z bedel
Suroviny:
houba bedla,
sůl,
kmín celý,
sádlo
Komentáře (19)
Akosi som tento spôsob úpravy bediel ignorovala, ani neviem prečo. Len som doteraz vysmážala, alebo plnila malé hlavičky. Ale akonáhle natrafím na bedle, zas budú "škvarečky".
Zajímavé
U nás se to dělá celá desetiletí a zrovna včera jsem si říkal proč sem lidi dávají furt stejné recepty...
Je to bleskovka
Podobně jako se při zabíjačce první dělá mozeček, tak po návratu z lesa se první dělají bedly jen tak narychlo
Kloboučky krájím na menší kousky a smažím na přepuštěném okmínovaném másle s česnekem.Na začátku zakápnu worsesterem a trochou vody,5 minut dusím pod pokličkou a poté prudce smažím do zlatavé barvy