Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bedly jako škvarečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MjYQ
Moje poznámka
Bedly jako škvarečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MjYQ
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 3 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 3 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 4 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 4 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 5 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 6 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 8 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 9 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 9 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 10 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 10 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 11 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 11 hodinami
Tématické fráze:
bedla recept,
škvarky z bedel,
bedle na kmine,
škvarky z bedly,
bedly na kmíně,
polévka z bedel,
recepty z bedly,
nejlepší recepty z bedel,
bedly na sádle,
bedle recepty,
bedla,
recepty z bedel,
bedla na kmíně,
bedly recepty,
bedla recepty,
bedla na sádle,
škvarky z bedlí,
ryzec syrovinka recept,
držtková polévka z bedel,
držková polévka z bedel
Suroviny:
houba bedla,
sůl,
kmín celý,
sádlo
Komentáře (19)
Akosi som tento spôsob úpravy bediel ignorovala, ani neviem prečo. Len som doteraz vysmážala, alebo plnila malé hlavičky. Ale akonáhle natrafím na bedle, zas budú "škvarečky".
Zajímavé
U nás se to dělá celá desetiletí a zrovna včera jsem si říkal proč sem lidi dávají furt stejné recepty...
Je to bleskovka
Podobně jako se při zabíjačce první dělá mozeček, tak po návratu z lesa se první dělají bedly jen tak narychlo
Kloboučky krájím na menší kousky a smažím na přepuštěném okmínovaném másle s česnekem.Na začátku zakápnu worsesterem a trochou vody,5 minut dusím pod pokličkou a poté prudce smažím do zlatavé barvy