Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
8 foto Hodnocení 12× Asijská polévka výborně zahřeje v chladných dnech. Můžeme si ji připravit i sami
Retro dezert: Smažený ananas s karamelem, hit čínských restaurací, snadno uděláte i doma a připomenete si tak zlaté časy
Co nabízela legendární „čína“ ve Vodičkově ulici? Vyprošťovák podle Matušky i polévka z vlaštovčích hnízd byly hity
Jak na tradiční čínské kung pao: Voní sójovkou, česnekem a zázvorem a takhle snadno ho připravíte i doma
6 foto Hodnocení 15× Jak udělat kachní prsa po čínsku? Vychutnejte si šťavnaté maso a exotickou chuť
11 foto Hodnocení 7× Co je pětikoření a jak ho používat? Exotická směs se hodí zejména do čínských jídel
Smažené kuře generála Cua: Čína po americku osloví milovníky lehce pikantních chutí, maso je navíc úžasně křupavé
Šéfkuchař Lukáš Neckář poradil, jak vylepšit českou „čínu“ a nabídl recept na kung-pao: Vše je o správné kombinaci omáček, říká
Číňané před třemi tisíci lety vařili v páře a fritovali, připravovali jídla podobná dnešním a zapíjeli je vínem z prosa
Jídelníček čínského diktátora Mao Ce-tunga: Rybí hlava plněná tofu, prorostlý bůček a pálivá paprika ke každému jídlu
4 foto Hodnocení 4× Žabí stehýnka vypadají jako pokrm pro odvážné, chutí však připomínají kuřecí maso
Švejžužu v české verzi je úplně jiné než originál, ale chutná výborně. S rýží máte na stole skvělý oběd
6 foto Hodnocení 6× Soba nudle a udon nudle: Tradiční asijská příloha, kterou prostě musíte ochutnat
6 foto Hodnocení 1× Houby v orientální kuchyni: Jejich osobitou chuť nelze českými houbami nahradit
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Dokřupava smažené rýžové nudle se zeleninou: Domácí „čína“ jen z několika ingrediencí může být na stole za pár minut
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Čínský nový rok a sedm šťastných jídel: Čínské knedlíčky i jarní závitky přinášejí bohatství, nudle zase dlouhověkost
Z kulinární historie: Čínská kuchyně má 18 tisíc let dlouho tradici, ale rajčata a pro ni typické chilli papričky přinesli až Evropané
Hodnocení 16× Jak připravit stir-fry? Připravuje se prudkým smažením kousků masa a zeleniny v horkém oleji ve woku
Staročeské perníčky: Čas na jejich pečení nastává právě teď. Jak založit těsto a podpořit jejich rozležení?
Připomeňte si legendární Babicovy hlášky: Mozzarella bez zápachu, japonskej šafrán i tvrdý játro asi nikdy nezestárnou!
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 15 min