Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 714 kJ / 649 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,11 g |
| Tuky | 12,73 g |
| Vláknina | 8,20 g |
| Cholesterol | 479 mg |
| Sodík | 338 mg |
| Sůl | 0,77 g |
| Sacharidy | 24,50 g |
Postup přípravy
2 minuty podusíme a nakonec zakápneme červeným olejem a čínským octem.
Okamžitě podáváme.
Poznámka:
Stejný postup platí i pro vepřové maso, ale kuřecí je méně náchylné ke ztvrdnutí vlivem delší tepelné úpravy.
Já rozmíchám práškový škrob přímo ve vejci.
Maso může být v lednici nachystáno i několik hodin; než se vám uvaří rýže, jídlo bleskově dohotovíte.
Uvedené časy jsou maximální; zelenina bude „na zub“ a maso bude šťavnaté.
Mějte na paměti, že toto jídlo nemá mít šťávu.
Zdroj:
D. Klíma: Čínská kuchyně (upraveno)
Zveřejněno 29. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čínská kuchyně: LA´C
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Llpj
Moje poznámka
Čínská kuchyně: LA´C
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Llpj
Nejnovější recepty
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Likér z Ledových kaštanů
Přidáno před 16 hodinami
Medové dortíčky
Přidáno před 17 hodinami
Čokoládové truffle
Přidáno před 18 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 19 hodinami
Zasněžené hvězdičky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová štola
brtna před 23 minutami
Anglické palačinky
Jonáš před 42 minutami
Americké lívance se skořicovým sirupem
káťa před 3 hodinami
Křenová pomazánka se šunkou
janatka před 3 hodinami
Lívance se skořicí
káťa před 3 hodinami
Fazolová polévka rychlá
Evik.ka před 4 hodinami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Topmoni před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
[email protected] před 10 hodinami
Mandlové rohlíčky podle Sandtnerky
Milfu před 13 hodinami
Telecí líčka v ovocné marinádě
david.pacanda před 14 hodinami
Tématické fráze:
recepty čínské kuchyně,
čínská kuchyně recepty,
čínská kuchyně,
recepty na čínské jídla,
kuře lac,
čínská kuchyně kuřecí maso,
cinska jidla,
recepty na čínská jídla,
čínské jídlo,
čínská kuchyně vepřové recepty,
čínská jídla recepty,
recepty na čínské jídlo,
čínské jídlo recepty,
čina jídlo recepty,
čínské jídla,
čínské jídlo recept,
čínské recepty,
jídlo čína,
recepty čínská kuchyně,
kureci lac
Suroviny:
maso kuřecí,
vejce,
škrob,
sádlo,
kapie,
cibule,
víno,
omáčka sojová,
wei-su,
sůl,
olej,
ocet
Komentáře (4)
I vy filuto jeden neregistrovanej! Evidentně nemáte hlavu jenom na čepici