Pět nápaditých školních svačinek, které jsou hravé, zdravé a tak chutné, že je děti zbaští do posledního drobečku
Návod na krásný obložený talíř: Video napoví, jak vyrobit květinky z ředkviček i salámu, nebo mrkvové mašle
Medové řezy na plech: Výrazně voní medem a skořicí a doplněné naloženým rakytníkem chutnají fantasticky
6 foto Hodnocení 7× Jak udělat pomazánku z ředkviček? Přivítejte jaro lahodnou zdravou pochoutkou
Hitem internetu je smashed potato salad. Křupavý salát z mačkaných brambor se speciálním dresinkem je svěží a lehký
Pět jídel s jarní cibulkou: Jednoduchá jarní polévka, pestrý a osvěžující tvarohový salát nebo pikantní marinovaná asijská kachna
Hodnocení 3× Jakou část jarní cibulky využíváme v kuchyni? Dozdobit s ní lze polévky i pomazánky
Hodnocení 3× Prodloužit trvanlivost a svěžest jarní cibulce se vyplatí. Nabízíme několik možností
Pět kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Maso je lepší osmahnout, nadýchanost zajistí sníh z bílků a pórek dodá šťavnatost
Levné asijské nudle: Stačí jen pár ingrediencí a na stole je pikantní pokrm, který chutná lépe než z asijského bistra
Jarní cibulka 5x jinak: Grilovaná jako příloha odlehčí masité pokrmy, ve slaném koláči perfektně ladí se sýrem a smetanou
Jarní cibulka vydrží až týden v ledničce. Křupavost a svěžest jí prodlouží umístění do sklenice s vodou a obal z igelitového sáčku
Zeleninová směs naložená v soli: Přes 2 kg výborného základu do polévek a omáček připravíte za necelých 70 Kč
29 foto Otestovali jsme jídlo v letadle Smartwings: Boloňské těstoviny za 125 Kč příjemně překvapily, šokovala cena za dětské menu