Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
5 foto Hodnocení 17× Houbové rizoto můžete připravit z čerstvých, zavařených, mražených i sušených hub
7 foto Hodnocení 2× Chyby při zavařování hub: Pečlivý výběr je nutností, stejně jako jejich předvaření
10 foto Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
21 foto Darina Křivánková poradila, jak skvěle ochutit topinky. V jejím podniku je chválili i Jan Punčochář a Přemek Forejt
Večeře za pár korun: Přichystejte si knedlíky s vejci a hlívou, pečené brambory s tvarohem nebo třeba langoše
Zadělávané kedlubny s novými brambory a salámem v sýrové těstíčku Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Jenda1 60 min