Jak připravit nejlepšího Ondráše: Řízek v bramboráku zvládne každý, stačí dodržet několik jednoduchých pravidel
Retro vaření s Kristinou: Rýžový nákyp se švestkami podle Sandtnerky rychle mizí díky dvěma nečekaným přísadám
Co jedla kněžna Ludmila? Kaše z hrachu nebo chleba solený popelem zapíjela vodou a možná i vínem z vlastních vinic
Pěstujeme i bez bez zahrady aneb Zelenina z truhlíků. Teplomilné lilky potřebují slunce a hodně živin
6 foto Pěstovat se dá v čemkoli a kdekoli. Udělejte si minizahrádku ze starých nákupních tašek nebo z pytle od brambor
Křehké kedlubny: Modré odrůdy dřevnatí mnohem méně, vypěstovat je můžete i na balkoně, jen je třeba je dobře zalévat a hnojit
Pěstování rajčat na balkoně? Ven až po třech zmrzlých a pak to chce správnou zálivku i každodenní péči, aby byla úroda bohatá
Nejlepší odrůdy špenátu pro balkon i zahradu: Špenát jahodový překvapí svými plody, malabarský načervenalými listy
5 foto Jak se postarat na jaře o jahodníky? Potřebují okopat, přihnojit a zbavit se nejslabších článků, pak budou plodit jako o závod
Zdravé Velikonoce: Jak si doma snadno vypěstovat ředkvičky a těšit se tak z malé jarní nálože plné vitaminů
Téměř bezpracné masopustní koblihy z trouby: Ochucené vanilkou a rumem voní na dálku a jsou neskutečně nadýchané
Masopustní zvyky a pověry: Hojnost jídla přináší štěstí, vepřové dodá sílu a koblihy jsou symbolem blahobytu