Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Okatý párkový štrúdl

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

1. 6. 2010 21:27

Suroviny

Porce: 6 - 8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie26 784 kJ / 6 402 kcal
Bílkoviny254,68 g
Tuky457,56 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 949 mg
Sodík 11,82 g
Sůl28,96 g
Sacharidy310,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Štrúdly byly tak dlouhé, že jsem je stočila a pekla na obráceném plechu.

Nejlepší je štrúdl ještě horký. Takže až návštěva zasedne, tak je teprve dávám do trouby. Mám je připravené třeba už od rána. Nejlepší je, když se rozvoní po přívítání hostů a všem se začnou sbíhat sliny. Pak totiž chutnají ještě lépe :):):)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Wanilor

30. 3. 2022 10:09

Moc dobré. Manžel se na to nejdřív moc netvářil. Teď je to jeho nejoblíbenější svačina do práce. :-)

ALENAKOS

23. 6. 2010 10:02

Wáuu mňam :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 6. 2010 18:17

Vítám tě Gábino taky já mezi náma, ať se ti tady líbí!!:-) Jooo a plusík za tu krásu!!;-):yes:

gabik

3. 6. 2010 11:48

Výborný nápad:yes: Díky:-))

yanull yanull

3. 6. 2010 06:26

Gabi, s listovým těstem spolupracuji ráda a Tvůj receptík :-? Vyjádřeno jednoslovně - paráda. :yes::-p;-):-K +16
P.S: Já ještě pod podobné náplně podmáznu hořčicí.

gabik

2. 6. 2010 17:51

Otočený plech používám hlavně, když peču medovník -těsto je příliš křehké, tak ho krásně jenom sesunu i s pečícím papírem a nemusím dolovat:-))Teď mi to vyhovovalo kvůli manipulaci s celým štrůdlem při přenášení a pak podebrání nakrájených kousků .:-))

HankaPu HankaPu

2. 6. 2010 14:42

Moc pěkné:yes: +

jahoda jahoda

2. 6. 2010 13:20

Gabik - to je bezvadné!!!:-p;-) Mě by nikdy nenapadlo, že se dá péct na obráceném plechu:-),asi jsem neměla potřebu,ale už jsem to na Topkách párkrát četla. Parádní recept:yes:

jaja_

2. 6. 2010 11:11

Na obrázku veeeeľmi krásne, už sa teším, že to v sobotu vyskúšam. Pridávam bodíky za vynikajúci nápad.:-):yes::yes::yes:www.toprecepty.cz

ramona79 ramona79

2. 6. 2010 10:15

mňam mňam a bodik:yes::-K

gabik

2. 6. 2010 09:32

Všem děkuju za přivítání:-)Hlavně jsem chtěla tímto poděkovat za inspirace a skvělé recepty od vás všech.:-*:-p:yes:Už dlouhé týdny mi pomáháte ve vaření:-):yes: ...Tu závislost si uvědomuju:-D:-D:-D

paajus

2. 6. 2010 09:28

mnam, to vypada uzasne. v sobotu cekame navstevu, tak vyzkousim...:-p bodik:yes:

Věrka.

2. 6. 2010 08:05

Ten je lákavý a přesně tak jak se píše, nejlépe když zavoní po příchodu návštěvy.

Tereza

2. 6. 2010 06:50

Hmm, ten se povedl. Na sýru jste nešetřila :yes:

AniCiz

2. 6. 2010 04:13

:yes::-K moc pěkné

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: párkový dort párkový koláč nejlepší štrúdl párkové rizoto recept na štrůdl párkový dort z listového těsta na slano péct na obráceném plechu párkový strudl s parecky párkový koláč na na plech parkový v listovém teste párkový na dorty párečky v listovém těstě párkovi dort recept štrůdl na slano s párkem recept na párkový okraj na pizze recept parkový koláč obrácený štrůdl listové těsto 15 ran koláč pečený na obráceném plechu

Suroviny: těsto listové, párky, sýr eidam, vejce, sůl

TopRecepty.cz

Okatý párkový štrúdl

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/278z