Suroviny
Porce: 6 - 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 26 784 kJ / 6 402 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 254,68 g |
| Tuky | 457,56 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 949 mg |
| Sodík | 11,82 g |
| Sůl | 28,96 g |
| Sacharidy | 310,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Okatý párkový štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/278z
Moje poznámka
Okatý párkový štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/278z
Nejnovější recepty
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 2 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 9 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 4 minutami
Vosí hnízda
mares-mikulas před 4 minutami
Vánoční punč
Sarinkad před 34 minutami
Pomerančové cukroví
HelenaCernakova před 37 minutami
Domácí langoše
zjedolbanan před 49 minutami
Medovníkové kuličky
Mrs.Patterson před 51 minutami
Jetelíčky
Mrs.Patterson před 53 minutami
Makové rohlíčky - cukroví
DankaK před 1 hodinou
Kynutý knedlík
kraka před 1 hodinou
Kuličky z medového těsta
David Machalec před 2 hodinami
Tématické fráze:
párkový dort,
párkový koláč,
nejlepší štrúdl,
párkové rizoto,
recept na štrůdl,
párkový dort z listového těsta na slano,
péct na obráceném plechu,
párkový,
strudl s parecky,
párkový koláč na na plech,
parkový v listovém teste,
párkový na dorty,
párečky v listovém těstě,
párkovi dort recept,
štrůdl na slano s párkem,
recept na párkový okraj na pizze,
recept parkový koláč,
obrácený štrůdl,
listové těsto 15 ran,
koláč pečený na obráceném plechu
Suroviny:
těsto listové,
párky,
sýr eidam,
vejce,
sůl
Komentáře (22)
P.S: Já ještě pod podobné náplně podmáznu hořčicí.