Okatý párkový štrúdl
Suroviny
Porce: 6 - 8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 26 784 kJ / 6 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 254,68 g |
Tuky | 457,56 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 949 mg |
Sodík | 11,82 g |
Sůl | 28,96 g |
Sacharidy | 310,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Štrúdly byly tak dlouhé, že jsem je stočila a pekla na obráceném plechu.
Nejlepší je štrúdl ještě horký. Takže až návštěva zasedne, tak je teprve dávám do trouby. Mám je připravené třeba už od rána. Nejlepší je, když se rozvoní po přívítání hostů a všem se začnou sbíhat sliny. Pak totiž chutnají ještě lépe :):):)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 3. 2022 10:09
23. 6. 2010 10:02
16. 6. 2010 18:17
3. 6. 2010 11:48
3. 6. 2010 06:26
P.S: Já ještě pod podobné náplně podmáznu hořčicí.
2. 6. 2010 17:51
2. 6. 2010 14:42
2. 6. 2010 13:20
2. 6. 2010 11:11
2. 6. 2010 10:15
2. 6. 2010 09:32
2. 6. 2010 09:28
2. 6. 2010 08:05
2. 6. 2010 06:50
2. 6. 2010 04:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 3 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 3 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Fit salát
Přidáno před 15 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 4 minutami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 9 minutami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 1 hodinou
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 1 hodinou
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 1 hodinou
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 4 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Okurky máme rádi pro jejich křupavost a dietetické vlastnosti. Kromě salátů a kvašáků jsou vhodné i na pleťovou masku
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Další recepty
Tématické fráze: párkový dort párkový koláč nejlepší štrúdl párkové rizoto recept na štrůdl párkový dort z listového těsta na slano péct na obráceném plechu párkový strudl s parecky párkový koláč na na plech parkový v listovém teste párkový na dorty párečky v listovém těstě párkovi dort recept štrůdl na slano s párkem recept na párkový okraj na pizze recept parkový koláč obrácený štrůdl listové těsto 15 ran koláč pečený na obráceném plechu
Suroviny: těsto listové, párky, sýr eidam, vejce, sůl
Okatý párkový štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/278z
21 názorů