Jak na skvělou karamelizovanou cibuli: Levná delikatesa parádně ochutí maso i obyčejnou topinku, příprava je snadná
Vláčná tvarohová bábovka se báječně hodí k odpolední kávě. Chutná skvěle, dlouho vydrží a je hotová raz dva a bez vážení
Jak na skvělý džem z aronie: Je černý jako noc, lehce trpký a nasládlý a oslní vás vůní rumu a kardamomu
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
5 foto Hodnocení 1× Kdy a kde trhat květy pampelišek na med? Načasování i místo sběru jsou zásadní
Chcete sbírat pampelišky na med? Vydejte se na ně ve slunečný den za sucha, trhejte pouze určitou část a správně je skladujte
Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Video Hodnocení 73× Pampeliškový med nás naučily naše babičky. Vyzkoušejte léty prověřený recept
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
7 foto Hodnocení 4× Jak sbírat léčivé bylinky. Důležité je zvolit správný čas a vhodné prostředí
11 foto Vyrobili jsme „šampaňské“ z pampelišek: Chutná fantasticky, šumí jako sekt a voní po rozkvetlé louce
Listy pampelišky lehce dochutí čerstvý salát nebo báječně doplní banánové smoothie. Jen je třeba vědět, kde a jak je sbírat
Hodnocení 61× Kdy je nejvhodnější doba ke sběru jednotlivých částí pampelišky a jak je zpracovat
Lahodný pampeliškový salát s vejcem krásně voní česnekem: Jeho příprava zabere pár minut a je téměř zadarmo
6 foto Fytoterapeutka Monika Poledníková radí, jak na sběr a využití jarních léčivých bylinek: Jitrocel je dobrý na dýchací cesty, popenec na trávení
5 foto Jak na výbornou pampeliškovou kávu: Z pražených kořenů ochucená kořením chutná skvěle, říká bylinkářka Linda
Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Cibule až na věky: Jak si tuhle zeleninu uchovat na delší dobu? Lze ji naložit do sádla nebo do soli, předsmažit, zamrazit i usušit