Pálivý guláš z hovězího krku na barevných paprikách a chilli papričkách - dnes podle manžela
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 977 kJ / 5 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 343,59 g |
Tuky | 480,08 g |
Vláknina | 34,46 g |
Cholesterol | 837 mg |
Sodík | 879 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 60,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pálivý guláš z hovězího krku na barevných paprikách a chilli papričkách - dnes podle manžela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrQq
Moje poznámka
Pálivý guláš z hovězího krku na barevných paprikách a chilli papričkách - dnes podle manžela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrQq
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 6 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Tomas21 před 33 minutami
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 53 minutami
Vepřové pečené na cibuli
Adams-alena před 1 hodinou
Kuřecí maso s houbami
Geressha před 1 hodinou
Kuřecí nudličky ve smetanové omáčce
Geressha před 1 hodinou
Jednoduchá hermelínová pomazánka
ZboSy před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
valerie.valkova před 3 hodinami
Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí
Fitulka před 4 hodinami
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
kamilkamil před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí krk podle pohlreicha,
hovězí guláš od zdeňka pohlreicha,
hovezi krk gulas,
recepty pohlreich hovězí krk,
hovězí guláš s paprikou,
hovězí guláš zdeňka pohlreicha,
hovězí krk recepty,
jak se zbavit pálivosti guláše,
hovězí krk bez kosti,
zdeněk pohlreich hovezi gulas,
jak se zbavit pálivosti v jídle,
jak zbavit jidlo palivosti,
hovězí krk,
rozdil mezi kajenskym peprem a chilli,
jak se zbavit palivosti,
jak se zbavit pálivosti jídla,
hovězí krk na guláš,
guláš z krku,
hovězí guláš,
jak zbavit papriku pálivosti
Suroviny:
krk hovězí,
cibule,
sádlo,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
chilli paprika čerstvá,
pepř cayenský,
saturejka,
paprika sušená sladká,
pepř mletý,
sůl,
kmín drcený,
majoránka,
česnek,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
vývar
Komentáře (25)
Tá samozrejme do gulášu nepatrí!