Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Znáte perkelt? Maďarský příbuzný guláše vyžaduje spoustu papriky a cibule a nejlepší je připravený na sádle
Hodnocení 16× Jak připravit kuře na paprice bez smetany? Vyzkoušejte kuřecí paprikáš nebo kuřecí perkelt
Hodnocení 39× Jak připravit kuře na paprice bez smetany? Můžeme ji vynechat nebo nahradit jinou surovinou
Hodnocení 179× Časté chyby při přípravě kuřete na paprice: Poradíme vám, jak se jim jednoduše vyhnout
Do originálního receptu na kuřecí perkelt patří jen 5 surovin. Vylepšení vývarem nebo protlakem nám Maďaři jistě odpustí
Pátrali jsme po nejlepším pekařství v Brně: Našli jsme podniky, kde to voní až na ulici, i pecen chleba za 102 Kč
Jak na šťavnaté pastitsio: Fantastické řecké „lasagne“ připravíte rychleji, než italský originál a pochutnáte si stejně!
4 foto Holka u plotny radí: Jak na domácí bake rolls aneb Chlebové křupinky ze staršího pečiva skoro bez práce a skoro bez peněz