Loštice žijí tvarůžky. Ochutnáte je tu na langoších i pizze, my jsme vyzkoušeli i tvarůžkovou zmrzlinu a unikátní zákusky
Nejlepší jíška do guláše, aby byl hustý tak akorát, voní po oříškách a obě základní suroviny máte doma
8 foto Hodnocení 10× Pohanková mouka je naprosto univerzální. Hodí se do pečiva i palačinek a lívanců
7 foto Hodnocení 30× Chyby při vaření pohanky: Propláchnutí je nezbytné stejně jako přesná doba vaření
7 foto Hodnocení 24× 7 receptů s pohankou: Ochutnejte skvělé karbanátky, pomazánky i zeleninová jídla
6 foto Hodnocení 13× Pohanková pomazánka překvapí výtečnou chutí. Dá se připravit na mnoho způsobů
Náš život s celiakií: Bezlepkový chléb děláme už jedině podle Josefa Maršálka. Naše Áňa jiný ani nechce
6 foto Hodnocení 6× Soba nudle a udon nudle: Tradiční asijská příloha, kterou prostě musíte ochutnat
6 foto Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Náš život s celiakií aneb O hledání těch nejlepších palačinek pro Áňu. Tyhle pohankové to vyhrály na celé čáře
Fofrovanec, dumlíkačka, šmorn, kyselica či sklářské knedlíky: Jídla z českých a moravských hor stojí za ochutnání
Pět levných a chutných večeří pro každý den: Za tato jídla neutratíte více než 60 Kč a ještě si skvěle pochutnáte
Tak trochu jiné křupavé krokety: Pečené zeleninové, jáhlové, rýžové nebo luštěninové obohatí jídelníček o spoustu chutí i živin
Hodnocení 14× Jak udělat škvarkovou pomazánku? Do tradičního receptu patří křupavé škvarky, zdravou obměnu připravíme z pohanky
Oběd z varné konvice: Na sladký nadýchaný kuskus, rizoto z bulguru nebo pohankovou kaši s medem sporák nepotřebujeme
Hodnocení 30× Hubnutí pomocí nízkokalorické stravy: Pohanka je bezlepková příloha, jejíž chuti prospěje dostatečné ochucení
Starý valašský recept: Pohanka s brynzou a škraky je skromné jídlo plné vitaminů a bílkovin. Příprava je snadná
Hodnocení 13× Deset tipů, jak zahustit polévku bez mouky. Uvařte v ní strouhaný brambor, rozmixujte část zeleniny nebo přidejte červenou čočku
Hodnocení 6× Vývar, ať už zeleninový nebo masový, dovede vylepšit různá jídla a určitě se v kuchyni neztratí. Hodí se nejen do polévek a omáček
6 foto Je rýžovar zbytečnost v kuchyni, nebo skvělý pomocník? Zjistili jsme za vás, co všechno umí a na kolik vás vyjde
Co se jedlo na Vánoce v Americe? V 17. století byla v oblibě labuť nebo jeseter, na jídelníčku už tehdy byl pečený krocan
Rajská polévka jako od babičky: Z čerstvých rajčat chutná božsky, voní skořicí a hřebíčkem a sladký nádech podpoří zkaramelizovaný cukr