Luxusní tvarohové knedlíky s jahodami podle J. Maršálka: Důležitý je výběr mouky i sladkost ovoce, připomíná slavný cukrář
Voňavý smrkový sirup léčí různé neduhy, ale báječný je i do osvěžující limonády. Stačí dvě ingredience a příprava je snadná
Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
8 foto Hodnocení 5× Pohanková mouka je naprosto univerzální. Hodí se do pečiva i palačinek a lívanců
7 foto Hodnocení 25× Chyby při vaření pohanky: Propláchnutí je nezbytné stejně jako přesná doba vaření
7 foto Hodnocení 17× 7 receptů s pohankou: Ochutnejte skvělé karbanátky, pomazánky i zeleninová jídla
6 foto Hodnocení 10× Pohanková pomazánka překvapí výtečnou chutí. Dá se připravit na mnoho způsobů
Náš život s celiakií: Bezlepkový chléb děláme už jedině podle Josefa Maršálka. Naše Áňa jiný ani nechce
6 foto Hodnocení 4× Soba nudle a udon nudle: Tradiční asijská příloha, kterou prostě musíte ochutnat
6 foto Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Náš život s celiakií aneb O hledání těch nejlepších palačinek pro Áňu. Tyhle pohankové to vyhrály na celé čáře
Fofrovanec, dumlíkačka, šmorn, kyselica či sklářské knedlíky: Jídla z českých a moravských hor stojí za ochutnání
Pět levných a chutných večeří pro každý den: Za tato jídla neutratíte více než 60 Kč a ještě si skvěle pochutnáte
Tak trochu jiné křupavé krokety: Pečené zeleninové, jáhlové, rýžové nebo luštěninové obohatí jídelníček o spoustu chutí i živin
Hodnocení 12× Jak udělat škvarkovou pomazánku? Do tradičního receptu patří křupavé škvarky, zdravou obměnu připravíme z pohanky
Oběd z varné konvice: Na sladký nadýchaný kuskus, rizoto z bulguru nebo pohankovou kaši s medem sporák nepotřebujeme
Hodnocení 26× Hubnutí pomocí nízkokalorické stravy: Pohanka je bezlepková příloha, jejíž chuti prospěje dostatečné ochucení
Starý valašský recept: Pohanka s brynzou a škraky je skromné jídlo plné vitaminů a bílkovin. Příprava je snadná
Hodnocení 13× Deset tipů, jak zahustit polévku bez mouky. Uvařte v ní strouhaný brambor, rozmixujte část zeleniny nebo přidejte červenou čočku
Hodnocení 5× Vývar, ať už zeleninový nebo masový, dovede vylepšit různá jídla a určitě se v kuchyni neztratí. Hodí se nejen do polévek a omáček
6 foto Je rýžovar zbytečnost v kuchyni, nebo skvělý pomocník? Zjistili jsme za vás, co všechno umí a na kolik vás vyjde
Hodnocení 32× Jakou kaši uvařit k snídani. Jednoduché, zdravé a vydatné recepty pro začátek nového dne
Oblíbené retro jídlo v novém kabátku: Kuře s broskví Koko vylepšila netradiční omáčkou a plátky eidamu nahradila jinou ingrediencí
Oschlé ředkvičky vrátíte do formy velmi snadno: Pomůže voda i lednice, jen je třeba dbát na osvědčená pravidla