Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 138 kJ / 272 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,54 g |
| Tuky | 15,33 g |
| Vláknina | 5,37 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 246 mg |
| Sůl | 0,52 g |
| Sacharidy | 12,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohanka zapečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GR4y
Moje poznámka
Pohanka zapečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GR4y
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 1 hodinou
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 5 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 6 hodinami
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 7 hodinami
Máslovo-ořechová bábovka
Přidáno před 16 hodinami
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka
Daniela57 před 38 minutami
Pyré z dýně hokkaido
Monikama před 45 minutami
Afrika řezy
hliboka před 54 minutami
Křehké řezy s pudinkem a ořechy
hliboka před 55 minutami
Mrkvový perník s povidly
David Salamánek před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Eiisa před 1 hodinou
Zdravý mrkvovo-jablečný dort
sbezecna před 1 hodinou
Květáková fritáta
Wikki před 2 hodinami
Makový závin hrnkový
titi96 před 2 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Veros51 před 3 hodinami
Tématické fráze:
pohanka recepty výborné,
pohanka recepty,
pohanka se zeleninou,
pohanka,
zapečená pohanka,
recepty z pohanky lámanky,
pohanka a její účinky na zdraví,
recepty pohanka,
pohanka zapečená,
zapékaná pohanka se zeleninou,
pohanka recept,
recepty z pohanky,
pohanka v kuchyni,
recept pohanka,
pokrmy z pohanky recepty,
zapečená pohanka recepty,
pohanka vaření,
recepty na pohanku,
zapečená pohanka s tofu,
pohanka se zeleninou recepty
Suroviny:
pohanka,
voda,
česnek,
bylinky,
cibule šalotka,
mrkev,
paprika čerstvá červená,
kukuřice,
vejce,
sýr mozzarella,
sůl,
pepř,
chilli
Komentáře (17)
Zaujala ma veta, že sa rutín ničí vysokou teplotou. Ale pri pečení je predsa teplota 200 stupňov...
Tejajo, musela jsem se hodne premlouvat abych to vyzkousela, protoze jsem pohanku jedla jednou a nebyla to dobra zkusenost. Ale odvaha za to stala, protoze tohle mi fakt moc chutnalo
Pozri .
http://www.agroserver.sk/news/polnohospodarstvo-ci...