Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 138 kJ / 272 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,54 g |
Tuky | 15,33 g |
Vláknina | 5,37 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 246 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 12,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohanka zapečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GR4y
Moje poznámka
Pohanka zapečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GR4y
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 5 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 8 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 9 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 8 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 8 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 8 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 9 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 9 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 9 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 11 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 11 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 12 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 12 hodinami
Tématické fráze:
pohanka recepty výborné,
pohanka recepty,
pohanka se zeleninou,
pohanka,
zapečená pohanka,
recepty z pohanky lámanky,
pohanka a její účinky na zdraví,
recepty pohanka,
pohanka zapečená,
zapékaná pohanka se zeleninou,
pohanka recept,
recepty z pohanky,
pohanka v kuchyni,
recept pohanka,
pokrmy z pohanky recepty,
zapečená pohanka recepty,
pohanka vaření,
recepty na pohanku,
zapečená pohanka s tofu,
pohanka se zeleninou recepty
Suroviny:
pohanka,
voda,
česnek,
bylinky,
cibule šalotka,
mrkev,
paprika čerstvá červená,
kukuřice,
vejce,
sýr mozzarella,
sůl,
pepř,
chilli
Komentáře (17)
Zaujala ma veta, že sa rutín ničí vysokou teplotou. Ale pri pečení je predsa teplota 200 stupňov...
Tejajo, musela jsem se hodne premlouvat abych to vyzkousela, protoze jsem pohanku jedla jednou a nebyla to dobra zkusenost. Ale odvaha za to stala, protoze tohle mi fakt moc chutnalo
Pozri .
http://www.agroserver.sk/news/polnohospodarstvo-ci...